• Speculaţiile că Lady Gaga ar apărea în film au apărut pentru prima dată pe 7 iunie, după ce regizorul Todd Phillips a postat coperta scenariului pe Instagram.
  • Toate celelalte detalii despre „Folie à Deux” rămân secrete, aşa că nu este clar dacă Gaga va contribui şi cu muzică compusă de ea la proiect.
  • „Folie à Deux” semnifică delir sau boală mintală împărtăşită de două persoane aflate într-o relaţie strânsă.

Lady Gaga se află în negocieri pentru a se alătura filmului „Joker : Folie à Deux” ca partenerul lui Joker, Harley Quinn.

Speculaţiile că Lady Gaga ar apărea în film au apărut pentru prima dată la suprafaţă pe 7 iunie, după ce regizorul Todd Phillips a postat coperta scenariului pe Instagram.

Joaquin Phoenix îl va interpreta pe maleficul personaj, iar a face din „Joker 2” un muzical este o altă lovitură îndrăzneaţă a lui Phillips.

Recomandări

SZIJJARTO APĂRĂ LUMEA DE UN RĂZBOI MONDIAL
SCHOLZ ESTE DE ACORD CU MACRON
VON DER LEYEN NU RENUNȚĂ LA MELONI
CHINA ORGANIZEAZĂ EXERCIȚII MILITARE
FERRARI PREGĂTEȘTE UN MODEL UNIC
SFÂNTUL MILENIAL

Potrivit lui Variety, filmul Joker lansat în 2019 a obţinut încasări de un miliard de dolari la nivel mondial şi două premii Oscar.

Toate celelalte detalii despre „Folie à Deux” rămân secrete, aşa că nu este clar dacă Gaga va contribui şi cu muzică compusă de ea la proiect.

Dar actriţa din filmul  „A Star Is Born” din 2018, premiat cu un Oscar, ar putea să o joace pe Harley Quinn. 

Harley Quinn s-a dovedit a fi un personaj durabil pentru Warner Bros. Margot Robbie a jucat rolul de trei ori, în „Suicide Squad” din 2016, „Birds of Prey” din 2020 şi „The Suicide Squad” din 2021.

Filmele lui Phillips fac parte dintr-un alt univers separat de restul filmelor DC Extended Universe. 

„Folie à Deux” semnifică delir sau boală mintală împărtăşită de două persoane aflate într-o relaţie strânsă.

Autor: Alexandru Stan