Lady Gaga explică de ce nu a abordat niciodată zvonurile despre sexul ei: „Nu m-am simțit ca o victimă auzind acea minciună”

lady gaga

Lady Gaga a vorbit despre motivul pentru care nu a abordat niciodată zvonurile despre sexul ei care au urmărit-o la începutul carierei sale. Cântăreața vorbea cu fondatorul Microsoft, Bill Gates, despre dezinformare în cel de-al doilea episod al serialului său Netflix, What’s Next? The Future With Bill Gates, când a apărut subiectul, scrie Attitude.

„Când aveam 20 de ani, s-a zvonit că aș fi bărbat”, a spus Gaga. „Am fost peste tot în lume. Am călătorit pentru turnee și pentru promovarea înregistrărilor mele, și aproape la fiecare interviu la care am participat… se spunea: Există zvonuri că ești bărbat. Ce ai de spus despre asta?”

Întrebarea a apărut, a explicat Gaga, din cauza unei imagini photoshopate cu ea care circula pe internet și care părea să o arate pe cântăreață cu un penis.

Zvonurile au devenit atât de aprinse încât cântăreața a fost chiar întrebată despre ele în timpul unui interviu acordat în 2011 lui Anderson Cooper la CNN.

La acea vreme, Gaga a declarat pentru postul de televiziune: „Poate că da? Ar fi atât de groaznic? De ce îmi voi pierde timpul și voi da un comunicat de presă despre dacă am sau nu? Fanilor mei nu le pasă și nici mie”.

Acum, vorbind cu Gates, ea a clarificat în continuare de ce a fost reticentă să abordeze zvonurile.

„Motivul pentru care nu am răspuns la întrebare este pentru că nu m-am simțit ca o victimă cu acea minciună”, a spus ea. „M-am gândit: „Ce se întâmplă cu un copil care este acuzat de asta și care ar crede că o figură publică ca mine ar simți rușine?”

Continuând, Gaga a spus: „Am fost în situații în care discuția asupra unui zvon nu a fost în interesul bunăstării altor oameni. Am încercat să folosesc dezinformarea pentru a crea un alt punct disruptiv”.

Exit mobile version