Lady Gaga își consideră noul album un antidot pentru depresia și durerile cronice de care suferă. Ce părere au criticii despre acesta

Lady Gaga își consideră noul album un antidot pentru depresia și durerile cronice de care suferă. Ce părere au criticii despre acesta Sursa Foto: Profimedia
  • Albumul „Chromatica” este cel mai rapid vândut al anului
  • „Chromatica” este întoarcerea artistei la genul pop şi a fost lăudat de critici
  • Cel mai rapid vândut album la nivel global este „25″ al lui Adele

Dacă ai chef de dans, trebuie să ştii că Lady Gaga a revenit în ring, cu „Chromatica”. Lansat în urmă cu o săptămână, materialul discografic este cel mai rapid vândut anul acesta.

„Chromatica” s-a situat direct pe primul loc în topurile din Marea Britanie, după ce a înregistrat vânzări mai mari decât toate celelalte albume din top 10. Materialul, de pe care starul pop a lansat două single-uri, „Rain On Me” şi „Stupid Love”, s-a vândut în peste 53.000 de copii în prima săptămână.

De asemenea, acesta este cel mai rapid vândut album al artistei de la „Artpop”, lansat în 2013.

Noul album este o reîntoarcere la originile pop ale artistei şi a fost foarte lăudat de critici. Gaga, care suferă de depresie şi de dureri cronice, a spus că albumul a fost un antidot la o perioadă dificilă.

Cel mai rapid vândut album muzical la nivel global este „25″, lansat de Adele în 2015, care s-a vândut în 5,7 milioane de copii în săptămâna de debut.