• Lady Gaga se întoarce pe marile ecrane
  • Va juca alături de Brad Pitt, și nu într-un film romantic.
  • Filmul se numește „Bullet Train” și este bazat pe un roman japonez.

După succesul uriaș pe care l-a avut cu filmul „A Star Is Born”, Lady Gaga se întoarce la cinema.

Vestea bună e că Lady Gaga va avea un partener cel puțin la fel de arătos precum Bradley Cooper.

De data asta va juca alături de Brad Pitt, și nu într-un film romantic, cum a fost A Star Is Born, unde i s-a potrivit mănușă rolul, de cântăreață.

Acum apare într-un thriller, care se cheamă „Bullet Train”, și care va fi regizat de David Leitch, cel care a făcut numai filme mari până acum: John Wick, Deadpool, sau cel mai recent Fast Furios.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Filmul e bazat pe un roman japonez, care spune povestea unui grup de asasini, aflați la bordul unui tren de mare viteză, cu plecare din Tokyo.

Încă nu a fost confirmat, nu știm cât de implicată va fi actrița în proiect, dacă va fi chiar unul din asasini, însă surse apropiate de producătorii filmului spun că de data asta e mai degrabă vorba de un rol secundar, nu de unul principal, cum a fost în „A Star Is Born”. Film care, să nu uităm, i-a adus cântăreței și un premiu Oscar, pentru Cel Mai Bun Cântec Original, dar și o nominalizare pentru Cea Mai Bună Actriță.

Lady Gaga mai are un film în așteptare, Gucci, al lui Ridley Scott, unde va juca alături de De Niro, Pacino și Jared Leto.