• Phil Collins are probleme de sănătate.
  • Muzicianul va fi înlocuit la tobe, în trupa Genesis, de fiul său, Nic.
  • Phil Collins: „Există anumite afecțiuni fizice care mă împiedică”.

Celebrul muzician britanic Phil Collins, în vârstă de 70 de ani, a apărut în emisiunea BBC Breakfast împreună cu membrii trupei sale Genesis pentru a promova turneul de reunire a grupului, iar Collins a spus că fiul său, Nic, va cânta la tobe cu trupa în locul său, potrivit CNN.

În ceea ce privește faptul că nu va mai cânta la tobe, Collins a spus: „Mi-ar plăcea (n.r. să particip), dar abia pot ține un băț cu mâna asta. Există anumite afecțiuni fizice care mă împiedică”, a transmis legendarul artist. Chiar dacă nu mai poate performa la tobe, el va fi alături de Genesis pentru a cânta. „Sunt un pic provocat fizic, ceea ce este foarte frustrant, pentru că mi-ar plăcea să fiu acolo sus cu fiul meu”, a explicat Phil Collins.

Collins nu va mai lua parte la viitoarele turnee

Când se va încheia acest turneu, amânat din cauza pandemiei de coronavirus, Collins nu este sigur că va mai pleca în alte turnee alături de Genesis. „Suntem cu toții bărbați cu o anumită vârstă și cred că într-o oarecare măsură ne apropiem de final”, a spus el. „Cred că da (n.r. este finalul) pentru mine, nu știu dacă mai vreau să fiu pe drumuri”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Collins a avut o serie de fracturi de-a lungul anilor și în 2015 a suferit o intervenție chirurgicală la spate, care l-a lăsat cu leziuni ale nervilor. În 2017 a căzut și a fost nevoit să folosească un baston pentru a se deplasa sau un scaun cu rotile.