Leonardo DiCaprio a anunțat că o susține pe Kamala Harris la alegerile prezidențiale din SUA: „Nu ne putem permite să mergem înapoi”

Leonardo DiCaprio a spus cu cine va vota în viitoarele alegeri prezidențiale din Statele Unite. Actorul a distribuit vineri un videoclip pe Instagram în care o susține pe vicepreședinta Kamala Harris pentru funcția de președinte, menționând preocupările sale cu privire la schimbările climatice. El a început prin a menționa uraganele Helene și Milton, anunță USA Today.

„Nu faceți nicio greșeală: Aceste dezastre nenaturale au fost cauzate de schimbările climatice”, a spus DiCaprio. „Donald Trump continuă să nege faptele. El continuă să nege știința. El a retras Statele Unite din Acordurile de la Paris privind clima și a eliminat măsurile de protecție a mediului”.

El a continuat: „Schimbările climatice ucid pământul și ne ruinează economia. Avem nevoie de un pas curajos înainte pentru a ne salva economia, planeta și pe noi înșine. De aceea o voi vota pe Kamala Harris”.

Harris, a spus el, „a contribuit la conducerea celei mai importante acțiuni climatice din istoria SUA, inclusiv adoptarea legii privind reducerea inflației. Sub conducerea sa, am stabilit obiective ambițioase pentru a atinge emisii nete zero până în 2050 și pentru a construi o economie ecologică care nu numai că creează locuri de muncă, ci și ne salvează planeta”.

DiCaprio a încheiat prin a-i încuraja pe fani să își verifice statutul de înregistrare la IWillVote.com. „Votați alături de mine pentru Kamala Harris pe 5 noiembrie, pentru că nu ne putem permite să mergem înapoi”, a spus el.

Exit mobile version