• După aparițiile sale, Lily s-a întâlnit cu soțul ei, Charlie McDowell, pentru a merge la o cafea.
  • Mai târziu în cursul nopții, Lily a fost văzută într-o ținută neagră elegantă, cu un voal în formă de colivie de pasăre.
  • Collins, care este, de asemenea, producător executiv, a făcut aluzie la acest lucru ca fiind o binecuvântare pentru scenariști și producători de a lăsa fanii să dorească mai mult.

Actrița în vârstă de 33 de ani a fost văzută luni, 12 decembrie, în New York în trei ținute pentru a susține cel de-al treilea sezon al serialului ei Netflix, care debutează pe 21 decembrie. Lily a trecut mai întâi pe la Good Morning America, înainte de a se opri la The View câteva ore mai târziu.

Mai târziu în cursul nopții, Lily a fost văzută într-o ținută neagră elegantă, cu un voal în formă de colivie de pasăre, îndreptându-se spre o apariție în emisiunea The Late Show with Stephen Colbert.

După aparițiile sale, Lily s-a întâlnit cu soțul ei, Charlie McDowell, pentru a merge la o cafea. Cei doi au fost văzuți înfofoliți pentru vremea rece în timp ce se plimbau prin SoHo. Săptămâna trecută, Lily a pășit pe covorul roșu alături de colegele ei de scenă la premiera filmului Emily in Paris, la Paris.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Netflix a dat o preluare timpurie a sezonului 4 pentru Emily in Paris, ceea ce a oferit serialului oportunitatea de a lăsa telespectatorii în așteptare fără incertitudinea dacă vor putea încheia poveștile într-un mod satisfăcător. Collins, care este, de asemenea, producător executiv, a făcut aluzie la acest lucru ca fiind o binecuvântare pentru scenariști și producători de a lăsa fanii să dorească mai mult.

„Atât de multe întrebări! Iar eu nu am răspunsuri și nici măcar nu știu întrebările, pentru că nici măcar nu știu dacă [creatorul] Darren [Star] le știe”, a recunoscut Collins. „Mă întreb: Care este soarta mea?!”.

Vedeta a precizat că, cu câteva sezoane la activ, Emily in Paris va avea un caracter mult mai parizian, deoarece serialul integrează cultura și limba franceză în mod mai intenționat.

„Întotdeauna este vorba de a învăța mai multe despre personajele care cresc mai mult la talentele noastre și la distribuția incredibil de talentată, care mă inspiră”, a spus el. „Și simt că spectacolul devine mai profund și mai bogat și că devenim mai parizieni pe măsură ce trece timpul.”