• Lisa Marie Presley – singurul copil al lui Elvis Presley – a murit joi, după ce a fost spitalizată în cursul zilei, a anunțat mama sa într-un comunicat.
  • Anunțul a venit la doar câteva ore după ce Priscilla Presley a confirmat că Lisa Marie Presley a fost transportată de urgență la spital în cursul zilei de joi.
  • Lisa Marie Presley și-a pierdut în 2020 fiul și a vorbit recent despre trauma suferită în urma tragediei.

Lisa Marie Presley va fi înmormântată lângă tatăl și regretatul ei fiu la Graceland, proprietatea familiei din Tennessee, potrivit unui reprezentant al familiei. Cântăreața, care a murit după ce ar fi suferit un stop cardiac în locuința sa joi, avea 54 de ani.

Ea a fost singurul copil al Regelui Rock ‘n’ Roll”, Elvis Presley. Ultimul loc de odihnă al Lisei Marie va fi la Graceland, alături de fiul ei iubit, Ben”, a declarat un reprezentant al fiicei sale.

Fiul lui Presley, Benjamin Keough, s-a sinucis în august 2020, la vârsta de 27 de ani. Într-una dintre ultimele sale postări pe rețelele de socializare, Presley a împărtășit un eseu pe care l-a scris pentru revista People Magazine despre lupta ei cu durerea după moartea fiului ei.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

M-am confruntat cu moartea, durerea și pierderea încă de la vârsta de 9 ani. Am avut parte de mai mult decât oricine în timpul vieții mele și, cumva, am ajuns până aici”, a scris ea. Moartea face parte din viață, fie că ne place sau nu – la fel și durerea.”

Presley a devenit singura moștenitoare a proprietății Graceland și a conacului său de 17.500 de metri pătrați când a împlinit 25 de ani, potrivit site-ului Graceland. Conacul este pe locul al doilea, după Casa Albă, ca fiind cea mai vizitată casă din Statele Unite, potrivit site-ului proprietății. După aflarea veștii morții sale, binevoitorii au depus flori și au aprins lumânări în fața porților sale.

„Viețile mele și ale celor trei fiice ale mele au fost complet date peste cap și distruse de moartea lui. Trăim cu asta în fiecare zi”, a scris ea. „Doliul este ceva pe care va trebui să-l porți cu tine pentru tot restul vieții, în ciuda a ceea ce cred mulți oameni. Nu treci peste asta, nu treci mai departe, punct”, a spus ea, potrivit CNN.