• Liviu Teodorescu: „Cred că muzica este o vocație, este o menire. Fac muzică dintr-o inerție plăcută a vieții”
  • Liviu Teodorescu: „Cred că mesajul din spatele muzicii mele, este că trebuie să iei viața relaxat”
  • Liviu Teodorescu, planuri pentru anul 2021: „Așteptările sunt unele elementare, pe care le are toată lumea. Să-și revină lucrurile la normal.”

Invitat la Ochii pe Mine cu Vlad Craioveanu, artistul Liviu Teodorescu îți spune despre ce înseamnă reinventarea și redescoperirea în această perioadă.

„Pentru mine, cumva, încasările din concerte s-au mutat pe partea de publicitate. Sunt însă oamenii din jurul unui artist care depindeau de actul artistic.”, povestește Liviu.

Liviu Teodorescu, despre cea mai faină lecție primită de la Marius Moga

Liviu Teodorescu: „Cred că muzica este o vocație, este o menire. Fac muzică dintr-o inerție plăcută a vieții. Cea mai faină lecție primită de la Marius Moga a fost lecția ambiției. Depinde unde vezi limita. Pur și simplu te închizi singur.”

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Liviu Teodorescu: Mi-aș fi dorit să fiu Michael Jackson. Cel puțin, o zi pe scenă, mi-aș fi dorit să fac ce făcea el.

Liviu Teodorescu: „Cred că mesajul din spatele muzicii mele, este că trebuie să iei viața relaxat și s-o lași să curgă de la sine. Oricum, în câteva zeci de ani, nu o să mai existăm oricum.”

Liviu Teodorescu: „Cea mai mare provocare pentru un artist în această perioadă este să reziste.”

Liviu Teodorescu: „Pentru mine, finaciar vorbind anul acesta nu a fost o problemă. Pentru mine, cumva, încasările din concerte s-au mutat pe partea de publicitate. Sunt însă oamenii din jurul unui artist care depindeau de actul artistic. (…) Când vezi deodată un artist care-și cere drepturile, vezi un artist care cerșește.”

Liviu Teodorescu, despre lecția celebrității:

„Nu înseamnă absolut nimic să fii celebru și că toate lucrurile pe care ți le oferă celebritatea dacă nu le treci printr-un filtru uman… (…) Sccesul te maturizează destul de repetde, te face să gândești diferit.”

Liviu Teodorescu, despre omul din spatele scenei, din spatele studioului de înregistrări:

„Anul acesta a redus activitățile foarte mult. Îmi plac filmele și îmi place să citesc. Eu încerc cumva de a mă limita de la seriale, pentru ca dacă mă apuc nu mai ies din casă.”, spune Liviu.

Liviu Teodorescu, planuri pentru anul 2021: „Așteptările sunt unele elementare, pe care le are toată lumea. Să-și revină lucrurile la normal.”