• Lora s-a întors acasă în urmă cu câteva zile şi deja se pregăteşte să lanseze noi proiecte.
  • Artista lansează în câteva zile o piesă nouă cu videoclipul filmat în Bali.
  • Lora a muncit din Bali şi la brandul ei de skin-care, artista va lansa 3 noi produse.

După 5 luni de izolare în Bali, Lora a ajuns în sfârşit acasă. Artista abia a aşteptat să revină şi să-şi vadă prietenii dragi, însă şi întoarcerea a fost plină de peripeţii.

Cântăreaţa este ocupată cu proiecte noi: se pregăteşte pentru un concert pe care-l va susţine luna viitoare, dar şi pentru alte proiecte surpriză.

Pentru Lora insula pe care a fost izolată atât timp fără să vrea a devenit un loc de suflet. A învăţat să aprecieze fiecare moment din viaţă. Tot în Bali, Lora s-a dezvoltat pe partea antreprenorială, artista şi-a crescut brandul de skin-care.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Uite ce mărturisește Lora: ,,Întoarcerea acasă a fost peste aşteptările noastre, am fost foarte bine primiţi de la vamă, avionul nostru nu a mai putut să aterizeze în România din cauză că deodată e zona roşie şi am aterizat în Sofia, de acolo a venit o firmă de transport care ne-a luat şi când am ajuns la vamă cei de acolo au zis: «În sfârşit!»“.

,,În prima zi am aruncat bagajele în living, nu le-am desfăcut nici acum. Am fost să ne vedem prietenii, a doua zi a fost ziua mea de naştere. Apoi am început ]ntâlniri, studio-uri, am avut şi o şedinţă foto azi. Abia aştept să ne întoarcem, cred că în februarie ne întoarcem în Bali să stăm câteva luni, pentru că acolo fiind energia în aşa fel devin mult mai creativă şi am timp să dezvolt brandul de skin-care cum am făcut deja pentru că urmează să lansăm 3 produse“, povestește cântăreața.