• Macanache e un cunoscut rapper din România şi acum are un brand de haine
  • Macanache a scris 25 de piese în timpul carantinei
  • Artiștii din România se reorientează pe timp de pandemie

Artiștii români se reorientează pe timp de pandemie. În lipsa concertelor, unul dintre cei mai mari rapperi de la noi vinde haine pe internet.

E vorba de Bogdan Dinescu aka Macanache. Mulți îl știu și îi apreciază arta, dar nu toată lumea îi cunoaște povestea: a fost gimnast, a lucrat pe șantier și la spălat vase, apoi a devenit unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România. În ultimii ani a avut sute de concerte, acum compune muzică și vinde haine pe internet.

View this post on Instagram

Tricouri “MOFT” doar pe Interzis.ro #macanache #interzis #moft #fantshirt #interziswear #hiphop #rap #music #tshirts #2020 #forbidden #vinil #artwork

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ

A post shared by INTERZIS (@interziswear) on

Macanache: Mai făceam o cafea, mai scriam două versuri. Până la un punct când mi-am dat seama că trebuie să fac altceva. Și mi-a dat cineva o camera, un casetofon altcineva şi un iPod altcineva şi puneam beaturi pe casetofon şi mă filmam singur în subsolul barului unde lucram. Tot atunci cred că am plecat şi cu hainele. Am mers pe ideea de interzis că mi se pare aşa. E interzis să faci ceva – tocmai aia faci. La început am investit undeva la 50-100 de lei. Găsisem eu nişte căciuli drăguţe. Le-am vândut în barul unde lucram la colegii mei. Idealul e să ajungem să facem echipament sportiv. Să ajungem fix un brand care să poată să sponsorizeze o echipă de fotbal”

Industria concertelor a fost distrusă de pandemie, marile festivaluri au fost anulate. Pe artiști nu i-a întrebat nimeni cum se descurcă.

Macanache: „Am scris vreo 25 de piese numai de când a intrat lockdown-ul. Adică am fost foarte productiv. Pe partea de concerte și spectacole, ne-a distrus. Noi n-avem voie la un concert să stăm mai mulți oameni, dar când am mers cu autobuzul eram subraț în subraț cu toată lumea” 

„Eu sunt Macanache, eu sunt interzis
Dacă nu ştiai, să nu zici că nu ţi-am zis
Poet de poet, de la micu` Paris
Fac rime cu dichis şi ţoale interzis”