MacKenzie Scott, fosta soţie a lui Jeff Bezos, s-a recăsătorit cu un profesor

MacKenzie Scott, fosta soție a lui Jeff Bezos, spune că a donat până acum 1,7 miliarde de dolari din averea ei Sursă foto: Profimedia
  • Noul soţ al lui MacKenzie Scott, fosta soţie a lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon, este Dan Jewett.
  • Acesta este profesor de ştiinţe la şcoala privată din Seattle Lakeside.
  • Dan Jewett le-a fost profesor copiilor soților Bezos.

Noul soţ al lui MacKenzie Scott, fosta soţie a lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon, este Dan Jewett, profesor de ştiinţe la şcoala privată din Seattle Lakeside. În vârstă de 50 de ani, acesta le-a fost profesor copiilor soților Bezos, potrivit Mediafax.

Scott şi Jewett au menţionat prima dată căsătoria sâmbătă, într-o postare pe Giving Pledge – un site în care miliardarii îşi asumă responsabilitatea de a-şi dona averile unor acţiuni caritabile.

Deocamdată nu se ştie când s-au căsătorit cei doi şi de cât timp sunt împreună.

Într-o postare pe site-ul Giving Pledge, Jewett a spus că se alătură „angajamentului soţiei sale de a dona averea pentru a servi altora”

MacKenzie Scott a devenit una dintre cele mai bogate femei din lume, cu o avere estimată la 53 de miliarde de dolari, după ce a divorţat de fondatorul Amazon, Jeff Bezos, în 2019.

Bezos, în prezent cel mai bogat om din lume, a reacţionat la ştirea privind căsătoria fostei sale soţii, printr-un mesaj transmis presei americane. El a spus că „Dan este un tip grozav şi sunt fericit şi entuziasmat pentru amândoi”.