Madonna s-a afișat topless pe Instagram. Mesajul care însoțește fotografia este criptic

Sursa Foto: Instagram / Madonna
  • Madonna a postat pe Instagram o fotografie în care apare topless.
  • Mesajul care însoțește imaginea este misterios și criptic, spun unele surse.
  • Fotografia a fost postată imediat după ce scenarista care lucra la filmul ei biografic s-a restras din proiect din cauza capriciilor Madonnei.

Madonna a postat pe Instagram o poză în care sânii îi sunt acoperiți doar de păr, iar în dreptul fotografiei a scris un mesaj pe care unii îl consideră misterios și criptic: „De ce trebuie să justific totul……../…….”, scrie Mirror.co.uk.

Madonna lucra la un film biografic împreună cu scenarista Diablo Cody, însă recent Cody s-a retras din proiect.

Motivul pentru care scenarista a renunțat să mai lucreze cu artista a fost următorul: „Este foarte dificil să lucrezi cu Madonna”.

Diablo Cody, care are un Oscar în palmares, a petrecut săptămâni întregi pentru pregătirea scenariului, spun surse apropiate. Totuși, deși proiectul cinematografic mergea într-o direcție foarte bună, Cody a renunțat. Sursele spun că „E de înțeles că Madonna este aparte, este perfecționistă și, mai ales pentru că filmul este despre viața ei, artista vrea ca totul să iasă impecabil și este foarte atentă la informațiile oferite”.

Aceleași surse mai spun că „Diablo avea nevoie de mai multă libertate în acest proiect, așa că în cele din urmă a decis că nu mai poate să fie o parte din el”.

După ce Madonna a rămas fără scenaristă, a postat pe Instagram o poză în care doar părul îi acoperă sânii, iar mesajul din dreptul imaginii este criptic, spun unii.