• Madonna s-ar fi despărțit de iubitul ei, modelul Andrew Darnell, pe fondul unei „crize de încredere”.
  • Vedeta pop, în vârstă de 64 de ani, ar fi renunțat la relația cu Darnell, 23 de ani, după ce acesta și-a găsit dragostea cu o persoană mai apropiată de vârsta sa.
  • Se pare că despărțirea de Darnell a venit într-un moment dificil pentru Madonna.

Madonna s-ar fi despărțit de iubitul ei, modelul Andrew Darnell, pe fondul unei „crize de încredere”. Vedeta pop, în vârstă de 64 de ani, ar fi renunțat la relația cu Darnell, 23 de ani, după ce acesta și-a găsit dragostea cu o persoană mai apropiată de vârsta sa, potrivit unor rapoarte.

Cântăreața Material Girl ar suferi o „criză de încredere” din cauza despărțirii lor și după ce s-a confruntat cu critici „ageiste și misogine” din cauza apariției sale la premiile Grammy de la începutul acestei luni. Relația a fost doar ocazională, potrivit rapoartelor, dar sfârșitul ei a lăsat-o pe vedetă suferindă din cauza momentului în care a avut loc.

„A fost doar un lucru foarte ocazional cu Darnell, așa că nu are inima frântă. Doar că a venit într-un moment nepotrivit”, a susținut o sursă pentru Page Six. Sursa a continuat: Ea are o mică criză de încredere și asta nu o ajută. S-a distrat mult cu Andrew, dar nu a fost niciodată dragoste sau ceva de genul ăsta.”

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES

Se pare că fostul cuplu s-a întâlnit la o ședință foto anul trecut, la scurt timp după ce Madonna s-a despărțit de Ahlamalik Williams, un dansator de rezervă în vârstă de 28 de ani, după o poveste de dragoste de trei ani.

Se pare că despărțirea de Darnell a venit într-un moment dificil pentru Madonna, care pare să-și revină. Mama a șase copii a fost nevoită să se adreseze criticilor ei în urma apariției sale la premiile Grammy de la începutul acestei luni.

La începutul acestei săptămâni, ea a intrat pe rețelele sale de socializare pentru a se lăuda cu aspectul ei tineresc, glumind că umflăturile de la operație au scăzut”. Iar luni, pe Twitter, artista Material Girl i-a ironizat pe criticii ei „ageiști și misogini” care i-au ridiculizat în repetate rânduri înfățișarea.

În urma ceremoniei de decernare a premiilor, Madonna le-a spus fanilor săi de pe Instagram că este prinsă în lumina orbitoare a ageismului și misoginiei care pătrunde în lumea în care trăim”. De asemenea, ea le-a reamintit criticilor că nu și-a cerut niciodată scuze pentru niciuna dintre alegerile creative pe care le-am făcut și nici pentru felul în care arăt sau mă îmbrac și nu am de gând să o fac”.