• Madonna s-a despărțit de iubitul ei, boxerul Josh Popper, după ce a petrecut șapte luni în turneul mondial Celebration.
  • Cei doi au avut puțin timp împreună, iar programul aglomerat al Madonnei a dus la răcirea relației lor.
  • Despărțirea a fost confirmată de o sursă anonimă pentru Sun, dar cei doi rămân prieteni.

Madonna s-a despărțit de iubitul ei boxer Josh Popper după ce a petrecut ultimele șapte luni pe drum în turneul mondial Celebration, scrie The Standard.

Cuplul nu a reușit să petreacă prea mult timp împreună, de când senzația pop, în vârstă de 65 de ani, a părăsit Londra în octombrie anul trecut pentru a interpreta un mix eclectic al catalogului ei pe tot globul.

Madonna l-a întâlnit prima dată pe Popper, care este cu 35 de ani mai tânăr, când a început să-i dea fiului ei lecții de box.

Recomandări

CUM SE ÎNCHEIE SAGA LA S1 SI S2?
E BĂTAIE PE POSTUL LUI DRULĂ
CIUCĂ VREA CANDIDAȚI DIFERIȚI LA PREZIDENȚIALE
CRESC INVESTIȚIILE ÎN ARME NUCLEARE
ÎNCEPE EXAMENUL DE BACALAUREAT
INSIDE OUT 2 DOBOARĂ RECORDUL

O sursă a declarat pentru Sun: „Madonna abia l-a văzut pe Josh de luni de zile, deoarece programul ei era atât de agitat. Lucrurile pur și simplu s-au stins”.

„Nu există cu adevărat sânge rău – încă se iubesc unul de celălalt”.

„În acest moment, relația lor nu pare fezabilă și au răcit lucrurile, dar rămân prieteni.”

Popper a apărut pe imagini în turneul mondial al cântăreței în timpul melodiei „Erotica” și chiar i s-a alăturat pe scenă în timpul unui spectacol la Brooklyn în decembrie.

Boxerul, care antrenează la studioul său din New York, a postat ultima oară despre Madonna de Ziua Îndrăgostiților, când a distribuit fotografii cu ei împreună pe Instagram cu legenda: „Missing Portugal”.

La începutul acestei luni, Madonna și-a susținut cel mai mare spectacol vreodată, încheind turneul mondial Celebration în fața a 1,6 milioane de fani cu bilete gratuite pe plaja Copacabana din Rio.

În ciuda faptului că a început cu 50 de minute întârziere, Madonna a împachetat peste 20 de cântece din 15 albume în spectacolul ei și i s-a alăturat pe scenă starului de origine latină, Anitta, pentru a cânta „Vogue”.

Spectacolul de la Copacabana și-a micșorat numărul record de 130.000 de persoane din Parc des Sceaux din Paris în 1987.

Echipa Madonnei nu a răspuns când a fost abordată de Sun pentru a comenta despre despărțire.