• Magic Mike, care îl urmărește pe stripperul cu inimă de aur al lui Channing Tatum, a fost alegerea nr. 1 a publicului în acest weekend, până în prezent.
  • La nivel mondial, „Magic Mike’s Last Dance” a obținut 18,6 milioane de dolari.
  • Filmul are un rating de aprobare de 46%, pe baza a 146 de recenzii de până acum pe site-ul de agregare a recenziilor Rotten Tomatoes.

Noua comedie muzicală Magic Mike’s Last Dance”, produsă de Warner Bros. Pictures, a condus un weekend liniștit de Super Bowl în box office-ul nord-american, cu o încasare estimată pentru cele trei zile de 8,2 milioane de dolari americani, arată datele firmei de măsurare Comscore, publicate duminică, potrivit Fortune.

Magic Mike’s Last Dance”, al treilea film din seria de aventuri ale stripperului Mike Lane, a obţinut încasări de 8,2 milioane de dolari în weekend, în faţa peliculei Avatar 2: The Way of the Water” , care s-a clasat pe locul al doilea, cu încasări de 6,9 milioane de dolari.

În 2012, primul Magic Mike” , regizat de Steven Soderbergh, amesteca numere de dans cu o frescă socială a tinerilor americani tentaţi de banii câştigaţi uşor, de femei şi de droguri. În acest al treilea film, îl regăsim pe Channing Tatum, care călătoreşte la Londra pentru a veni în ajutorul Salmei Hayek.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

Pe locul trei se află un alt film al lui James Cameron, ,,Titanic” , care revine pe marile ecrane, în format 3D, la un sfert de secol de la lansare. Pelicula a încasat 6,4 milioane de dolari, deşi se afla deja în top 3 ale filmelor cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei.

Pe locul al patrulea, comedia ,,80 pentru Brady” a obţinut 6 milioane de dolari, în faţa peliculei ,,Knock at the Cabin” , care a coborât pe locul al cincilea, cu încasări de 5,5 milioane de dolari în weekend.