Mâine se lansează expansionul ,,Phantom Liberty” la jocul video Cyberpunk 2077, cu Idris Elba şi Keanu Reeves în rolurile principale

Sursa - CD Projekt
  • Expansionul ,,Phantom Liberty” la jocul Cyberpunk 2077 se lansează pe 26 septembrie 2023, pe calculatoare şi console.
  • Jocul original Cyberpunk 2077 a fost lansat pe 10 decembrie 2020, dar a fost criticat iniţial pentru că avea foarte multe probleme tehnice.
  • Expansionul vine la pachet cu o poveste nouă, noi misiuni, noi îmbunătăţiri, dar şi cu Keanu Reeves şi Idris Elba în rolurile principale.

Bine aţi revenit în Night City (Orașul Nopții), California – anul 2077! 

Jocul video inspirat după Blade Runner și Ghost in the Shell, care se desfăşoară într-un viitor distopic în care vieţile oamenilor sunt dominate de roboţi, proteze bionice şi alte tehnologii cibernetice, revine în atenţia principală cu un pachet de expansion – Phantom Liberty

Iată cel mai nou trailer lansat:

 

Ce aduce în plus ,,Phantom Liberty”?

Expansionul vine la pachet cu poveste single-player nouă, cu noi misiuni şi personaje joi, printre care Idris Elba, care va juca rolul unui agent federal. 

Keanu Reeves revine şi el în rolul iconic de Johnny Silverhand, un rockeboy cu o mână bionică care era faimos până să fie ucis în 2023,  care există acum sub forma unui avatar în mintea lui V, protagonistul jocului (varianta feminină – actriţa Cherami Leigh/varianta masculină – actorul Gavin Drea),  de profesie un hoinar jefuitor de maşini şi un mercenar augmentat bionic în întregime cu super abilităţi de luptă. 

Expansionul îi aduce pe jucători în districtul periculos al Dogtown  din Night City (considerat cel mai periculos oraș din America anului 2077), unde trebuie să formeze alianţe într-o reţea afectată de diviziune şi maşinaţiuni politice sinistre.

,,Ai ceea ce trebuie să supravieţuieşti?”, e întrebarea pusă de dezvoltatorii jocului către jucători, 

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty va fi disponibil pe PlayStation 5, Xbox Series X/S şi PC pe 26 septembrie 2023. 

Jocul original Cyberpunk 2077 a fost lansat pe 10 decembrie 2020, în plină pandemie, dar a fost criticat iniţial pentru că avea foarte multe probleme tehnice şi optimizare proastă la grafica impresionantă pe care o are. 

După ce producătorii l-au mai reparat, Cyberpunk 2077 a fost lansat pe 15 februarie 2022 şi pe consolele de noua generaţie, PlayStation 5 şi Xbox Series S/X. 

Recent, CD Projekt, compania producătoare din spatele jocului, a lansat şi un patch care îmbunătăţeşte consderabil grafica jocului video, făcând-o mai realistă şi mai pretenţioasă pentru calculatoarele jucătorilor.  

Jocul nu este recomandat minorilor sub 18 ani!