Mama lui Chester Bennington spune că se simte „trădată” de reuniunea Linkin Park. Susan Eubanks susține că trupa „încearcă să șteargă trecutul”

Mama regretatului solist al trupei Linkin Park, Chester Bennington, a declarat că se simte „trădată” de decizia trupei de a se reuni cu un nou vocalist fără să o anunțe, conform The Independent.

Bennington s-a sinucis în 2017. La începutul acestei luni, Linkin Park a anunțat că se reunește pentru un nou album și turneu cu Emily Armstrong.

Într-un nou interviu acordat revistei Rolling Stone, mama lui Bennington, Susan Eubanks, a susținut că trupa „încearcă din greu să șteargă trecutul”. Ea a spus că foștii colegii de trupă ai fiului ei au asigurat-o că o vor informa dacă intenționează să se reunească.

„Mă simt trădată”, a spus ea. „Mi-au spus că dacă vor face vreodată ceva, mă vor anunța. Nu m-au anunțat și probabil că știau că [nu] voi fi foarte fericită. Sunt foarte supărată din cauza asta”.

Eubanks a declarat că a fost anterior în contact cu Mike Shinoda cu privire la lansarea de melodii de arhivă cu vocea lui Bennington, dar a fost luată prin surprindere de anunțul reuniunii.

„Am aflat despre intrarea lui Emily Armstrong în trupă de pe Google”, a spus ea. „Când mă duc pe Google să caut ceva, primul lucru care apare adesea este Linkin Park. Și am văzut toată chestia aia cu ‘Avem un anunț’. Toată săptămâna aceea, erau în top dacă introduceai ceva în Google.”

Eubanks și-a amintit, de asemenea, că Shinoda i-a spus odată lui Bennington că Linkin Park ar suna mai bine cu o cântăreață și că fiul ei i-a spus că, dacă ar părăsi vreodată grupul, probabil l-ar înlocui cu o femeie.

„Nu cred că există cineva în lume care să aibă aceeași voce”, a spus ea. „Și când am auzit asta, am fost atât de dezgustată, ei încearcă să facă exact ceea ce a făcut Chester, dar nu reușesc.”

„În cele din urmă, este în mâinile trupei – nu în cele ale familiei lui Bennington – cu privire la cine simt că va servi cel mai bine muzica lor în viitor, ca să nu mai vorbim de cine ar fi cel mai fericit să împartă un autobuz de turneu cu ei ani la rând”, scrie Beaumont.

Recenzile despre performanțele lui Armstrong cu trupa au aclamat-o până acum ca fiind un succesor interesant și inspirat al lui Bennington, mai degrabă decât un înlocuitor al acestuia.

Dar dacă aceste critici valide nu sunt abordate rapid și cuprinzător, revenirea Linkin Park ar putea fi condamnată din start, în pericol de a stagna în nisipurile mișcătoare ale opiniei publice.

Exit mobile version