• Dwayne Johnson a dezvăluit că mama lui a fost implicată miercuri într-un accident rutier înfricoșător, în urma căruia mașina ei a fost făcută praf.
  • Tatăl lui Dwayne, Rocky, a murit în 2020 din cauza emboliei pulmonare – care este un vas de sânge blocat în plămâni – la vârsta de 75 de ani.
  • Fanii și personalități celebre s-au grăbit la secțiunea de comentarii pentru a-i lăuda cea mai recentă postare, în timp ce îi transmiteau cele mai bune urări mamei sale.

Dwayne Johnson a dezvăluit că mama lui a fost implicată miercuri într-un accident rutier înfricoșător, în urma căruia mașina ei a fost făcută praf. Luptătorul devenit actor, cunoscut sub numele de The Rock, a postat joi imaginea mașinii distruse pe Instagram-ul său, dar, din fericire, le-a spus celor 361 de milioane de urmăritori ai săi că mama sa, Ata, în vârstă de 74 de ani, este bine.

Alături de imaginea cu Cadillac-ul roșu distrus, vedeta a scris: Mulțumesc, Doamne. Ea este bine. Îngerii milei au vegheat asupra mamei mele, care a avut un accident de mașină. Ea va supraviețui și va continua să fie examinată”.

El a continuat să enumere tot ceea ce a supraviețuit în viață până acum, inclusiv un cancer pulmonar, o căsnicie dificilă, o coliziune frontală cu un șofer beat și o tentativă de sinucidere. Acesta a spus: „Ea este o supraviețuitoare, astfel încât îngerii și miracolele devin reale. Mulțumim LAPD & LAFD pentru că ați fost atât de grijulii și concentrați. Mulțumesc că ați rămas la telefon și că ați vorbit cu mine despre tot”.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Iar într-un mesaj emoționant adresat celor care îl urmăresc, el a încheiat: „A fost o femeie foarte emoționată. Mi-a mai rămas un părinte, așa că, dacă încă mai aveți mama și tatăl vostru, asigurați-vă că îi îmbrățișați puternic, pentru că nu știi niciodată când vei primi acel apel de la 3 dimineața pe care nu vrem să îl primim niciodată.”

Tatăl lui Dwayne, Rocky, a murit în 2020 din cauza emboliei pulmonare – care este un vas de sânge blocat în plămâni – la vârsta de 75 de ani. Fanii și personalități celebre s-au grăbit la secțiunea de comentarii pentru a-i lăuda cea mai recentă postare, în timp ce îi transmiteau cele mai bune urări mamei sale.

Culturistul american Phil Heath a scris: „Frate, îmi pare atât de rău că mama ta a îndurat asta, dar sunt foarte recunoscător lui Dumnezeu că este bine. Îmi pot doar imagina stresul pe care l-a simțit în acel moment. Îți trimit dragoste și rugăciuni”. Colegul său actor Tyrese Gibson a spus și el: „A fost o zi bună. Lăudat să fie Dumnezeu, te iubim mamă îngeraș. Lăudați-l pe Dumnezeu în numele lui Isus vei fi ÎNTOTDEAUNA protejată…. Te iubim mamă!!! GRACE!!!!!”

În altă parte, gazda emisiunii America’s Got Talent, Terry Crews, și președintele UFC, Dana White, au folosit emoticoane cu mâini care se roagă pentru a-și transmite mesajul.