„Man vs Bee”. Comedia lui Rowan Atkinson de pe Netflix se lansează vineri

  • Mr. Bean se ține de glume. Actorul crede că ar trebui să avem voie să râdem de absolut orice.
  • Personajul Mr. Bean a intrat în viața actorului la sfârșitul anilor ’70, în teatru, chiar dacă la TV a apărut abia în anii ’90.
  • Acum, Atkinson e în turneu de promovare pentru o nouă serie Netflix în care joacă, „Man vs. Bee”, care se lansează vineri pe platforma de streaming.

Mr. Bean se ține de glume. Actorul care interpretează unul dintre cele mai cunoscute personaje de comedie din toate timpurile crede că ar trebui să avem voie să râdem de absolut orice.

Ăsta e rolul comediei, să ofenseze. Orice glumă are o victimă – asta e chiar definiția ei. Într-o societate cu adevărat liberă, nicio glumă n-ar fi interzisă” , spune actorul Rowan Atkinson, care critică fenomenul cancel culture” .

Personajul Mr. Bean a intrat în viața actorului la sfârșitul anilor ’70, în teatru, chiar dacă la TV a apărut abia în anii ’90. Acum, Atkinson e în turneu de promovare pentru o nouă serie Netflix în care joacă, Man vs. Bee”, care se lansează vineri pe platforma de streaming.

Așteptarea e mare: trailerul pentru Man vs Bee a fost văzut de peste 13 milioane de ori în mai puțin de o lună de când a fost lansat.