• Angela Kukawski a fost dată dispărută pe data de 22 decembrie.
  • Aceasta a fost găsită moartă în vehiculul său din Simi Valley.
  • Polițiștii l-au arestat pe iubitul acesteia, care este suspect de crimă.

Managerul familiei Kardashian a fost descoperit mort în mașina sa. Managerul de afaceri, care a lucrat cu mai multe celebrități de profil, inclusiv cu familia Kardashian-Jenner, a fost găsit mort în această săptămână, potrivit diviziei de omucideri a Valley Bureau Homicide din cadrul Departamentului de Poliție din Los Angeles.

Angela Kukawski, managerul familiei Kardashian, fusese dată dispărută din Sherman Oaks pe 22 decembrie, potrivit poliției. Ulterior, ea a fost găsită moartă în interiorul vehiculului său în blocul 1500 de pe Patricia Ave din Simi Valley.

„Angela a fost cu adevărat cea mai bună. Îi păsa de fiecare dintre noi și a făcut să se întâmple lucruri imposibile. Ne va lipsi foarte mult și trimitem sincerele noastre condoleanțe familiei și celor dragi în aceste momente foarte dificile ”, a declarat familia Kardashian-Jenner într-o declarație pentru CNN.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Autoritățile l-au arestat pe iubitul lui Kukawski, Jason Barker, în vârstă de 49 de ani, suspectat de crimă. Detectivii susțin că Barker a ucis-o pe Kukawski în interiorul casei lor din Sherman Oaks, a pus-o în mașina sa înainte de a-i conduce cadavrul la Simi Valley și de a lăsa mașina acolo.

El a fost înregistrat în închisoarea Van Nuys și procuratura districtului Los Angeles County a depus acuzații de crimă împotriva lui. Conform informațiilor privind primirea deținuților postate pe site-ul Departamentului șerifului din Los Angeles, cauțiunea pentru Barker a fost stabilită la peste 3 milioane de dolari, iar acesta se află în prezent încă în custodie.

Următoarea înfățișare a lui Barker în instanță este programată pentru 12 ianuarie. Nu se știe încă dacă Barker și-a angajat un avocat. Kukawski ar fi lucrat pentru Boulevard Management din Woodland Hills, California, unde lista sa de clienți includea numeroase celebrități precum Nicki Minaj și Offset.