• Încă din 1994, Mariah Carey se bucură de succes cu hitul său global All I want for Christmas is you”. Crăciunul 2022 nu a făcut excepție.
  • Melodia a fost ascultată de 21,27 milioane de ori în doar 24 de ore pe Spotify.
  • Un nou record pentru vedeta americană.

Mariah Carey a stabilit un nou record cu cântecul ei de Crăciun All I Want For Christmas Is You” , lansat în 1994, potrivit presei internaținale.

De aproape 30 de ani, single-ul „All I Want For Christmas” a devenit un simbol al sărbătorii de sfârşit de an şi este ascultat de numeroase persoane. Nici anul 2022 nu a făcut excepţie de la această regulă pentru celebra cântăreaţă americană.

Single-ul, compus de fostul ei soţ Tommy Mottola, a stabilit un nou record, devenind cântecul cu cele mai multe difuzări într-o singură zi pe platforma Spotify, fiind audiat de 21,27 milioane de ori.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Anunţul de pe Twitter al companiei specializate Chart Data a făcut-o pe Mariah Carey să reacţioneze foarte repede. Ea a distribuit pe reţelele de socializare o înregistrare video care o arată căzând (de fericire) pe o canapea în momentul aflării acestei veşti.

O surpriză plăcută

Nu mă aşteptam să mă trezesc cu această magnifică surpriză” , a scris vedeta americană într-un mesaj distribuit pe contul ei de Twitter, care a fost vizionat de aproape 5 milioane de persoane.

Lansat în noiembrie 1994, cântecul cu versuri scrise de Mariah Carey şi Walter Afanasieff a devenit single-ul de promovare a celui de-al patrulea album de studio al interepretei pop, care s-a intitulat ,,Merry Christmas” .

Reuşita ei include şi o componentă financiară, întrucât vedeta primeşte aproximativ 2,5 milioane de euro pe an pentru drepturile de autor asociate acestui cântec, potrivit Ouest-France.

În total, Forbes a calculat în 2019 că single-ul ,,All I Want For Christmas Is You” i-a adus cântăreţei americane venituri de peste 60 de milioane de dolari.