Marius Tucă Show începe diseară la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de astăzi sunt: Danor Ionescu, CEO Pall-ex, Dorina Chiriac, actriță și Alexandra Paven, creator de esențe.

Danor Ionescu, CEO Pall-ex – companie aflată de 10 ani pe piață, lider pe nișa de distribuție de mărfuri paletizate – vorbește la Marius Tucă despre provocările afacerii în pandemie, despre planurile de viitor ale companiei, dar și despre prețul succesului într-un business de top.

Dorina Chiriac povestește diseară despre roluri jucate, roluri asumate și roluri trăite, despre reinventarea actorului într-o perioadă în care ne trăim viața între valurile pandemiei. Actrița vorbește și despre asociaţia EpiC Family, menită să îi ajute pe bolnavii de epilepsie şi pe familiile acestora.

Recomandări

„IDF ȘTIA DE ATACUL HAMAS”
E „PUTIN” PLECAT
MCDONALD'S ARE PROBLEME CU A.I.
THE SKY IS THE LIMIT
ZÂMBETUL TE COSTĂ
BEC PUBLICĂ REZULTATELE FINALE

Alexandra Paven este, cu singuranță, un alchimist al esențelor și al emoției simților. Explorează, simte, se joacă cu aromele. Vă invită diseară la Marius Tucă să explorați împreună universul esențelor în care, Măria-sa, parfumul este dorință, artă, senzație, grație, comunicare.

La Aleph News și pe alephnews.ro: ,,Esențele tari stau în sticluțe mici”  (Coco Chanel)