Marius Tucă Show e în direct la Aleph News, diseară, de la ora șapte. Invitații de azi sunt publicistul Ion Cristoiu și artistul Andrei Păunescu.

Zice înțeleptul popular că atunci când doi se ceartă al treilea câștigă. Să spunem că, în toată ecuația asta, cel de-al treilea e România. Teoretic, România ar trebui să fie pe plus în condițiile în care Coaliția se ceartă între ea însăși (sic!). Dar, ce să vezi, nu e. Ba dimpotrivă. Hai cu noi diseară, să vedem ce mai e de spus despre USR PLUS PNL = NOT LOVE. Cu Ion Cristoiu, omul care gândește mai mult decât vorbește.

Și acum, tan-ta-neee, să bată tobele! Îl invităm în studio pe Andrei Păunescu. După o primă întâlnire incendiară în platoul emisiunii Marius Tucă Show, Andrei Păunescu ne-a lăsat dorindu-ne mai mult. În lumea show-biz-ului se spune că asta e adevărata artă a artistului – să-ți lași întotdeauna audiența să-și dorească mai mult. Ei! Ce vrem să spunem. Andrei Păunescu are pe mânecă niște povești pe care nu le-ai mai auzit niciodată. Despre interviul pe care i l-a luat lui Nicu Ceaușescu la Jilava, cea mai clară definiție a politicii. Despre faptul că mâine, 21 aprilie, ar fi fost ziua Tatianei Stepa, una dintre cele mai frumoase voci ale folkului românesc.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Hai cu noi diseară la Aleph News! Te așteptăm de la șapte, fie că ești în mașină, la salon sau la vaccinare, cu telefonul în buzunar și cu căștile-n urechi. Nu ai ce să pierzi!

Marius Tucă Show. Singura emisiune care are curajul să-ți spună verde-n față: Folk You! “Dar ia aminte, marea mea iubire,/ Că ninge-atâta de rudimentar,/ C-ai să te-nzăpezești la mânăstire/ și n-o să ai soluții de ieșire/ decât prin fila unui calendar” (Adrian Păunescu)