Marius Tucă Show începe diseară la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de azi sunt cântăreața Paula Seling și publicistul Ion Cristoiu.

Este născută în ziua de Crăciun. A studiat pianul de la vârsta de șase ani, iar astăzi este una dintre marile voci pe care le are România. Glasul ei are, indiscutabil, noblețea muzicii. În luna lui mai, în luna lui marte, în luna lui noiembrie și în vreme de pandemie, Paula Seling trăiește pentru a dărui bucuria cântecului.

Vine diseară la Marius Tucă și ne povestește care au fost provocările și lecțiile acestei perioade pentru omul și artistul Paula Seling. Cântăreața ne vorbește și despre ultimul videoclip lansat, dar și despre prima sa piesă în limba rusă. Nu am dezvăluit chiar tot, așa că rămâneți cu Marius Tucă!

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Și de la noblețea muzicii, trecem la ignoranța crasă din politica românească. Publicistul Ion Cristoiu analizează, împreună cu Marius Tucă, ultimele mișcări de trupe din politica noastră.

Cine este vinovat în ochii românilor pentru criza politică?  Pe cine ar vota oamenii dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare? Pe ce se bazează Ludovic Orban când afirmă că Herr Iohhanis nu-și va termina mandatul? Are șanse Nicolae Ciucă, devenit între timp, ciuca și (mă)ciuca bătăliilor politice, să facă, într-un final, mărețul Guvern?  Cât de sinistru este gândul cu Alina Gorghiu la ministerul Justiției? La Aleph News și pe alephnews.ro:,,Mumiile noastre n-au nevoie de piramide. Au Parlament.” (Vasil Tolevski)