• Masca de protecție poate fi un avantaj în ceea ce privește machiajul de Halloween
  • Anul acesta petrecerea de Halloween va fi acasă, cu puțini prieteni
  • Make-up artiștii recomanda mască de protecție ca accesoriu

Se apropie 31 octombrie, iar amatorii de Halloween sigur vor să „șocheze” pe cineva – acum au ocazia sa își facă masca de Halloween. Asta recomandă make-up artiștii.

Chiar dacă nu se poate merge în oraș de sărbătoarea americanilor, un machiaj bine făcut, care să fie prezentat prietenilor la petrecerea de acasă, e o alternativă bună.

Tania Cozma recomandă asortarea măștii de protecție cu machiajul tematic.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT
FT: UE ARE TIMP, SUA AU BANI

Tania Cozma, make-up artist oficial Bourjois Romania: „Am zis să fiu inventivă și să reinventez machiajul de Halloween pornind chiar de la masca de protecție. Recunosc, nu folosesc niciun produs de fond de ten în partea de jos, unde chiar port mască. Acolo las doar cremă de hidratare a tenului. Putem să sărbătorim Halloween-ul și într-un stil cool, dar și într-un stil safe. Propunerea mea de astăzi este un machiaj glam, de Halloween, evident realizat de la jumătate în sus pentru că am spus, masca reprezintă jumătate din machiajul meu”.

Diana are 25 de ani și este actriță și model. A luat lecții de la Tania pentru că i se pare bună ideea de a se distra acasă de Halloween.

Diana Sar, actriță și model: „Mi se pare o idee pentru că este o perioadă în care vom purta mască cel mai bine este să facem din asta un lucru plăcut. Există, din fericire, atâtea măști atât de frumoase pe care putem să le purtăm și pe care putem să le transformăm într-un accesoriu. Cred că mi-ar lua puțin mai mult, că nu sunt obișnuită, dar este un machiaj care poate să fie reprodus acasă”.