• Festivalul Untold are loc peste trei zile la Cluj.
  • Masca de protecție este obligatorie la festival.
  • Peste 2.000 de angajați ai Ministerului de Interne și 700 de agenți de securitate privați vor verifica dacă măsurile de siguranță sunt respectate.
  • Trebuie să îți faci check-in-ul la festival online.
  • Ai acces în festival pe baza certificatului internațional COVID.

Mai sunt trei zile până când se dă startul la distracție în inima Transilvaniei, la Cluj. Pregătirile pentru Untold sunt pe ultima sută de metri. Nu uita să îți faci online check-in-ul la festival, altfel plătești 25 de euro în plus la intrare.

Din cauza pandemiei doar 75.000 de persoane pot participa la festival, iar organizatorii și autoritățile locale au anunțat că a fost impusă purtarea măștii în cadrul festivalului. 

Peste 2.000 de angajați ai Ministerului Administrației și Internelor și ai poliției locale vor verifica dacă măsurile de siguranță sunt respectate în cele patru zile de festival. Forțele de ordine vor fi asistate și de 700 de agenți de securitate privați.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Ce alte reguli trebuie să respecți la festival

În primul rând este important să îți faci check-inul online. Apoi accesul în festival se va face pe baza certificatului internațional COVID, iar în baza acestui green pass practic poți face dovada fie că ești vaccinat, fie că ai trecut prin boală fie că ai rezultatul unui test PCR negativ.

Dacă nu întrunești niciuna din cele trei condiții, dar vrei să participi la festival, ai posibilitatea să te testezi rapid, la unul din punctele de testare amplasate deja în mai multe zone din Cluj, dar și în alte orașe. Practic sunt 28 de puncte mobile de testare rapida în orașele mari din țară.

Dacă ești nerăbdător să intri în atmosfera de festival, poți, începând de acum, să îți preschimbi biletul în brățară.

În Cluj este forfotă mare, dar nu ca și anii trecuți. Dacă în 2019, de exemplu, gradul de ocupare în hotelurile și pensiunile din Cluj era de 100% și abia mai găseai un loc de cazare în oraș, acum acestea sunt rezervate doar în proporție de 70%. Pandemia, cu tot cu restricțiile ei, și-a pus amprenta pe festival, dar organizatorii îți promit că distracția va fi la fel de mare. Ei au investit anul acesta peste 16 milioane de euro pentru ca și ediția de anul acesta să fie una de neuitat.

Pe scena principală vor urca în prima zi artiști precum Steve Aoki, Tujamo, DJ Snake sau Delia.