• Filmul ,,Barbie”, lansat pe 21 iulie în cinematografe, a obținut încasări de peste 850 milioane de dolari.
  • Filmul a avut un megasucces datorită interpretării actoricești a lui Margot Robbie (Barbie cea stereotopică), Ryan Gosling (Ken), dar și al Kate McKinnon (Barbie cea ciudată).
  • Producătorul de jucării, Mattel, a anunțat că va lansa pe piață o păpușă inspirată după personajul jucat de actrița Kate McKinnon.

Mattel va lansa pe piață păpușa ,,Barbie cea ciudată” , inspirată după un personaj adorat din unul dintre cele mai de succes filme ale anului 2023, Barbie The Movie.  Barbie cea ciudată este interpretată de Kate McKinnon, cunoscută pentru rolurile sale din emisiunea de satiră ,,Saturday Night Live”.

Păpușa poartă o rochie roz aprins, cu mâneci umflate, pantofi din piele de șarpe, este pătată pe față, foarte uzată și are o coafură îndrăzneață, potrivit site-ului Mattel Creations.

În Barbie The Movie, „Barbie cea stereotipică”, interpretată de Margot Robbie, îi cere ajutorul lui ,,Barbie cea ciudată” pentru a se integra în lumea reală.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Fanii ,,Barbie” de toate vârstele și sexele pot comanda păpușa de pe site-ul Mattel Creations până pe 19 august, ora 23:59. Păpușile vor fi livrate până pe data de 31 mai 2024.

Cât va costa păpușa Mattel Weird Barbie?

Site-ul Mattel Creations afirmă că Weird Barbie va costa 49 lire sterline, plus 9 lire sterline pentru transportul standard în Marea Britanie.

Un clip amuzant a fost lansat pe YouTube, cu actrița KateMcKinnon interpretându-și personajul și declarând:

,,Veniți în casa mea. Bună. Sunt Barbie cea ciudată, am o tunsoare funky și miros a subsol”.