• În cartea sa de memorii personală Friends, Lovers and the Big Terrible Thing”, actorul Matthew Perry povestește despre relația fascinantă pe care a avut-o cu actrița Julia Roberts.
  • Relația lor a început atunci când Juliei Roberts i s-a oferit un rol în serialul Friends” al lui Perry.
  • Să mă întâlnesc cu Julia Roberts fusese prea mult pentru mine”, a spus el.

În cartea sa de memorii personală Friends, Lovers and the Big Terrible Thing”, actorul Matthew Perry povestește despre relația fascinantă pe care a avut-o cu actrița Julia Roberts, care s-a transformat în cele din urmă într-o poveste de dragoste de scurtă durată.

Într-un fragment obținut de The Times, Perry își amintește că a pus capăt relației cu frumoasa și geniala” actriță pentru că nu a putut face față măreției ei.

Să mă întâlnesc cu Julia Roberts fusese prea mult pentru mine. Fusesem în permanență sigur că ea se va despărți de mine. De ce nu ar fi făcut-o? Nu eram suficient, nu puteam fi niciodată suficient, eram rupt, îndoit, de neiubit. Așa că, în loc să înfrunt inevitabila agonie a pierderii ei, m-am despărțit de frumoasa și geniala Julia Roberts.”

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

El a scris cu tristețe: Poate că ea considera că se distra cu un tip de la TV, iar tipul de la TV se despărțea acum de ea. Nici nu pot să încep să descriu privirea de confuzie de pe fața ei.”

Relația lor a început atunci când Juliei Roberts i s-a oferit un rol în serialul Friends. Perry scrie că a aflat că Roberts ar fi jucat în serial doar dacă ar fi putut apărea în povestea mea. Permiteți-mi să repet – ea ar fi jucat în serial doar dacă ar fi putut fi în povestea mea. Dar mai întâi a trebuit să o curtez”.

I-a trimis treizeci de trandafiri și un bilet, scriindu-i: Singurul lucru mai interesant decât perspectiva ca tu să participi la serial este că am în sfârșit o scuză pentru a-ți trimite flori. Așa a început o curtare de trei luni prin faxuri zilnice”, a detaliat Perry. Asta era înainte de internet, înainte de telefoane mobile – toate schimburile noastre se făceau prin fax. Și au fost multe, sute.”

Conversațiile lor platonice cu accente de flirt s-au schimbat brusc când Perry își amintește că a primit un fax cu tentă romantică” de la Roberts.

Am sunat un prieten și i-am spus: Sunt depășit de situație. Trebuie să vii la mine imediat. Spune-mi dacă mă înșel”.

Nu s-a înșelat și, în consecință, cei doi au început să vorbească la telefon ore în șir. Când s-au întâlnit pentru prima dată în apartamentul lui, el își amintește că ea l-a întrebat cum se simte, la care el a răspuns: Mă simt ca cel mai norocos om din lume”.

În momentul în care au ajuns pe platoul de filmare al serialului Friends” pentru a filma un episod împreună, cei doi formau deja un cuplu. În episodul The One After the Superbowl”, Chandler (Perry) se reîntâlnește cu Susie (Roberts), care au fost prieteni din copilărie cu o istorie complicată. În episod, cei doi merg la o întâlnire motivată de răzbunare.

Înainte de despărțire, Perry își amintește că a cunoscut familia lui Roberts, că a condus în Volkswagen-ul ei portocaliu și că a jucat fotbal în zăpadă. Ea m-a făcut să mă simt ca regele lumii”, spune Perry.