• Meghan Markle este hotărâtă să-și păstreze titlul de Ducesă de Sussex
  • Meghan crede că pierderea titlului care i-a fost acordat după ce s-a căsătorit cu Prințul Harry, în 2018, ar fi un „dezastru PR”
  • Chiar dacă Meghan și Harry au anunțat că renunță la îndatoririle lor regale, aceștia au continuat să-și folosească titlurile

În ciuda faptului că nu a lucrat ca membru al familiei regale în ultimele luni, Meghan Markle este hotărâtă să-și păstreze titlul de Ducesă de Sussex, potrivit Mirror.

Potrivit unor surse, Meghan crede că pierderea titlului care i-a fost acordat după ce s-a căsătorit cu Prințul Harry, în 2018, ar fi un „dezastru PR”.

Cu toate acestea, chiar dacă Meghan și Harry au anunțat că renunță la îndatoririle lor regale în ianuarie 2020, aceștia au continuat să-și folosească titlurile prestigioase în viața lor publică.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Astfel, numele lui Meghan apare însoțit și de titlul „Ducesa Sussex” pe toate platformele, scriind recent cartea pentru copii „The Bench”, tot sub acest nume.

O sursă apropiată de fosta actriță din serialul „Suits” a declarat pentru revista Heat că Meghan este îngrijorată de pierderea titlului după recentele dezvăluiri ale lui Harry despre familia sa.

„I-a spus lui Harry că trebuie să diminueze atacurile asupra familiei regale – se teme că le vor lua titlurile regale, ceea ce ar fi un dezastru PR. Chiar acum, ea este asaltată de oferte, iar asta este datorat faptului că este Ducesă.”, a precizat sursa apropiată Ducesei de Sussex.

Îngrijorările au pornit după ce Harry a făcut o serie de declarații în legatura cu rudele sale în documentarul realizat de Oprah Winfrey.