• Lumea muzicii a mai pierdut o legendă.
  • Tina Turner a murit la vârsta de 83 de ani.
  • Reacțiile vedetelor nu au întârziat să apară.

Tina Turner, una dintre marile artiste ale lumii Rock and Roll s-a stins din viață, în Elveția, scrie Sky News.

Vedeta, de origine americană, a fost una dintre cele mai iubite cântărețe, cunoscută pentru prezența sa pe scenă și pentru o serie de hituri, printre care „The Best”, „Proud Mary”, „Private Dancer” și „What’s Love Got to Do With It”.

Iată aici câteva dintre vedetele care i-au adus un omagiu regretatei artiste, pe rețelele sociale:

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Joe Biden

Celorlalte celebrități li s-a alăturat actualul președinte al SUA, Joe Biden, care a menționat că Turner a început viața ca fiică de fermier și a apreciat „talentul ei unic în generație”.

Oprah Winfrey

Omagiul lui Winfrey pe Instagram a spus că Turner a fost o „prietenă adevărată” și „zeița noastră veșnică a rock ‘n’ roll-ului, care conținea o magnitudine de putere interioară care a crescut de-a lungul vieții sale”. Ea a adăugat: „Odată ce și-a revendicat libertatea din anii de abuz domestic, viața ei a devenit o chemare de clarinetă pentru triumf”.

„Sunt recunoscătoare pentru curajul ei, pentru că ne-a arătat cum arată victoria purtând Manolos și o fustă mini din piele”.

Beyoncé

Beyoncé a numit-o pe regretata artistă „întruchiparea pasiunii și a puterii”.

Beyoncé a transmis un mesaj pentru „regina ei iubită”, Tina Turner.

„Iubita mea regină. Te iubesc nesfârșit”, a început mesajul lui Beyoncé, postat pe site-ul ei. „Sunt atât de recunoscătoare pentru inspirația ta și pentru toate modurile în care ai deschis calea. Ești putere și rezistență. Ești întruchiparea puterii și a pasiunii. Suntem cu toții atât de norocoși că am fost martori ai bunăvoinței tale și ai unui spirit frumos care va rămâne pentru totdeauna. Vă mulțumim pentru tot ceea ce ați făcut”.

De la o legendă la alta: Elton John spune că „am pierdut unul dintre cei mai interesanți interpreți din lume

Într-o postare pe Instagram, el scrie: „Am pierdut unul dintre cei mai emoționanți și electrizanți interpreți ai lumii. O legendă totală pe disc și pe scenă. A fost de neatins. Condoleanțe lui Erwin și familiei sale.”

„Cea mai tristă veste”.

Șeful Apple spune că Tina Turner „a redefinit muzica”.

Șeful Apple, Tim Cook, se adaugă la omagiile aduse, spunând că Tina Turner „ne va lipsi”.

El scrie: „De-a lungul vieții sale extraordinare, Tina Turner a spart bariere, a redefinit muzica și a inspirat lumea să danseze. A fost o icoană, un talent transcendent și ne va lipsi”.

„O forță a naturii”, așa o descrie Michael Bolton pe regretata artistă.

Cântărețul american surprinde printr-o postare pe Twitter regretul față de vestea primită: „Avea o voce și o carisma ce mutau munții din loc.”

„În ziua în care te-am cunoscut, nu îmi venea să cred că sunt în fața unei măreții.”

Un mesaj plin de emoție transmite cântăreața Alicia Keys pe rețelele sociale. Aceasta spune despre Tina Turner că a fost o „forță” a muzicii, „o războinică”, iar piesele pe care le-au cântat împreună să pășească înainte încrezătoare.

Tina Turner va „trăi pentru totdeauna printre stele”, declară Agenția spațială NASA

Un frumos omagiu din partea agenției spațiale americane NASA. Într-o postare pe Twitter, NASA scrie: „Simply the best. Legenda muzicală, Tina Turner, a strălucit pe scenă și în milioane de inimi drept regina rock ‘n’ roll-ului.”

„Părea eternă”: Legenda modei, Giorgio Armani, spune că îi va fi „dor de o mare prietenă”

Mogulul italian al modei Giorgio Armani a descris-o pe Tina Turner ca fiind o „mare prietenă”.

El scrie: „Am aflat cu tristețe și neîncredere de moartea Tinei Turner”. „Cu energia ei incredibilă, părea eternă. Muzica ei cu siguranță este”. „Îmi va lipsi o mare prietenă, pe care am avut, de asemenea, plăcerea de a o îmbrăca de multe ori”.

Scriitorul american Stephen King

El scrie pe Twitter: „Tina Turner: Pur și simplu cea mai bună”.

A fost „simply the best”, spune Piers Morgan

Prezentatorul TV și jurnalistul Piers Morgan a citat cel mai faimos hit al Tinei Turner, el scrie: „Pur și simplu, cea mai bună”.

Casa Albă: „Moartea Tinei Turner este o veste incredibil de tristă”

Purtătorul de cuvânt Karine Jean-Pierre a descris moartea cântăreței ca fiind „o veste incredibil de tristă”. Ea a spus că moartea lui Turner a fost o pierdere masivă pentru comunitățile care au iubit-o și pentru industria muzicală.

Cântăreața Ciara spune că „cerul a câștigat un înger”

Într-un Tweet, artista americană a scris: „Cerul a câștigat un înger”. „Odihnește-te în Paradis, Tina Turner”. „Îți mulțumesc pentru inspirația pe care ne-ai oferit-o tuturor”