• Met Gala a revenit la New York, după mai mult de 2 ani.
  • La eveniment au fost prezente vedete, cântăreți și personalități din lumea sportului.

Cea mai extravagantă seară de modă, Met Gala 2021, care strânge fonduri pentru Muzeul Metropolitan de artă, a revenit la New York, după mai mult de 2 ani.

La gală au participat Rihanna, Gigi Hadid, Sharon Stone, cât și personalități din lumea sportului, de la Serena și Venus Williams până la Naomi Osaka, Sharapova și Emma Răducanu.

Billie Eilish a omagiat-o pe Marilyn Monroe cu o rochie Oscar de la Renta.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

J.Lo a abordat un look sexy, marca Ralph Lauren, ornamente cu pene, pălărie de cowboy asortată cu stiletto cu bretele argintii metalice din propria linie de pantofi.

Surpriza serii a fost Kim Kardashian, care și-a făcut apariția într-o rochie neagră Balenciaga. Vedeta și-a ascuns complet trăsăturile și fizicul celebru și i-a adus realității un pic de anonimat. Indiciul lui Kim a fost chiar sora ei Kylie Jenner.

Au participat în jur de 400 de persoane, iar dacă la ultima gală s-au strâns 15 milioane de dolari, anul acesta prețul pentru intrarea la eveniment a pornit de la 35.000 de dolari și încă nu știm exact câți bani s-au strâns.

Gala Met anunță expoziția de la Costume Institute, care începe pe 18 septembrie și care se va desfășura în două părți. Prima parte se întitulează Lexicon of Fashion, iar cea de-a doua se lansează pe 2 mai 2022 și se va numi An Antology of fashion. Ambele expoziții se concentrează pe independența americană pentru a celebra un nou sentiment de libertate.