• Michelle Obama și-a împărtășit sprijinul etern pentru Serena Williams, după ce vedeta de tenis și-a anunțat retragerea săptămâna aceasta.
  • Serena Williams și-a anunțat retragerea din tenis într-un interviu pentru Vogue publicat săptămâna aceasta.
  • Doamna Obama nu este singura care și-a împărtășit sprijinul în urma anunțului lui Williams. Jucătoarea profesionistă de tenis a primit o avalanșă de laude de când și-a împărtășit decizia.

Fosta primă doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, a postat, marți, pe Instagram un mesaj sincer de apreciere și sprijin etern pentru Serena Williams, la scurt timp după ce jucătoarea de tenis în vârstă de 40 de ani și-a anunțat retragerea în numărul 2022 din septembrie al revistei Vogue, potrivit Independent.

„Serena, îți mulțumesc pentru tot ceea ce ai făcut pentru a sparge bariere și pentru a fi o lumină pozitivă în această lume. Cu toții te-am privit purtând coroana măreției cu genul de umilință, grație și integritate la care putem aspira cu toții”, a scris doamna Obama. „A însemnat atât de mult să îți urmăresc călătoria ca atlet, ca mamă, ca lider de afaceri și nu numai. Îți doresc tot ce este mai bun în timp ce evoluezi în acest următor capitol. Și te rog să știi că te voi încuraja mereu!”.

Pe lângă mesajul de susținere, fosta primă doamnă a împărtășit și fotografii cu ea și Williams făcute de-a lungul anilor, inclusiv două în care poate fi văzută în vizită la Casa Albă. Albumul arată, de asemenea, cum cele două se îmbrățișează, precum și fotografii în care doamna Obama participă la diverse turnee de tenis în sprijinul lui Williams.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Serena Williams a anunțat că se va retrage din cariera sa de 27 de ani într-un interviu pentru Vogue, în care a scris: „Nu mi-a plăcut niciodată cuvântul retragere. Nu mi se pare un cuvânt modern. M-am gândit la acest lucru ca la o tranziție, dar vreau să fiu sensibilă la modul în care folosesc acest cuvânt, care înseamnă ceva foarte specific și important pentru o comunitate de oameni. Poate că cel mai bun cuvânt pentru a descrie ceea ce fac este evoluție. Sunt aici pentru a vă spune că evoluez departe de tenis, spre alte lucruri care sunt importante pentru mine.”

Williams a mai spus că decizia ei provine din dorința de a-și mări familia. Ea a adăugat că nu a vrut niciodată să aleagă între familia ei și tenis și că nu crede că este corect să fie nevoită să o facă.

„Credeți-mă, nu am vrut niciodată să fiu nevoită să aleg între tenis și familie. Nu cred că este corect. Dacă aș fi fost un bărbat, nu aș fi scris asta, pentru că aș fi fost acolo jucând și câștigând, în timp ce soția mea ar fi făcut munca fizică pentru a ne mări familia”, a scris ea. „Poate că aș fi mai mult un Tom Brady dacă aș avea această oportunitate”.

Doamna Obama nu este singura care și-a împărtășit sprijinul în urma anunțului lui Williams. Jucătoarea profesionistă de tenis a primit o avalanșă de laude de când și-a împărtășit decizia cu publicul.