• În timpul unei apariții la emisiunea britanică Piers Morgan Uncensored, starul din „Nouă săptămâni și jumătate” l-a numit pe Tom Cruise „irelevant”.
  • Rourke are reputația de a fi complicat, atât pe platou, cât și în afara lui.
  • Nu cu mult timp în urmă, regizorul Martin Scorsese l-a dorit pentru The Irishman, dar de data aceasta Robert de Niro a refuzat categoric să lucreze cu el.

Actorul a făcut aceste declarații într-o apariție recentă în cadrul emisiunii britanice „Piers Morgan Uncensored”, unde l-a mai descris pe actorul din Top Gun ca fiind „irelevant”. Mickey Rourke (New York, 69 de ani) nu se limitează la a da pumni în filme precum The Wrestler. În urmă cu doar doi ani, l-a numit „plângăcios” și „ticălos” pe Robert De Niro pe contul său de Instagram. Acum a venit rândul lui Tom Cruise (New York, 60 de ani), care este pe val datorită succesului înregistrat de Top Gun: Maverick, continuarea lui Top Gun, care a devenit unul dintre cele mai mari fenomene cinematografice din ultimii ani, după ce a depășit pragul de un miliard de dolari. Lui Rourke nu-i pasă de toate astea.

În timpul unei apariții la emisiunea britanică Piers Morgan Uncensored, starul din „Nouă săptămâni și jumătate” l-a numit pe Tom Cruise „irelevant” atunci când a fost întrebat chiar de Morgan despre succesul continuării. Rourke a adăugat: „[Succesul încasărilor] nu înseamnă nimic pentru mine. [Tom Cruise] face același rol de 35 de ani. Nu am niciun respect pentru el. Nu-mi pasă de bani sau de putere. Îmi pasă… când îi văd pe Al Pacino sau pe Christopher Walken lucrând, sau munca timpurie a lui De Niro, Richard Harris și Ray Winstone, acela este genul de actor care vreau să fiu.”

Succesul lui Rourke a avut de suferit din cauza proastei sale maniere la filmări și a dușmăniei cu celebrități din domeniu

Rourke are reputația de a fi complicat, atât pe platou, cât și în afara lui. Succesul său timpuriu a venit cu filme precum Nine and a Half Weeks, Angel’s Heart și The Law of the Street. Aceste filme l-au adus în centrul atenției, iar Los Angeles Times l-a descris ca fiind „un leu de la Hollywood, cu intensitatea melancolică a unui tânăr Marlon Brando, electricitatea lui James Dean și încărcătura emoțională a lui John Garfield”. Cu toate acestea, succesul i-a trecut prin fața ochilor din cauza proastei sale maniere la filmări și a dușmăniei cu celebrități din domeniu, de la Kim Basinger la regizorul Oliver Stone.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

A refuzat roluri în Rain Man, The Untouchables, Platoon și Pulp Fiction și, încetul cu încetul, ceea ce fusese o carieră de neoprit s-a oprit.

În 2008, Mickey Rourke a cunoscut un scurt reviriment datorită filmului The Wrestler, al lui Darren Aronofsky, care a decis să-i acorde penultima șansă, ceea ce i-a adus o nominalizare la categoria Cel mai bun actor la Oscaruri. Acolo s-a terminat. După unele neînțelegeri cu Marvel, în care actorul a ajuns să se enerveze pentru că nu a putut schimba unele replici din scenariul personajului pe care îl interpreta, acesta a fost văzut foarte rar pe ecran. Nu cu mult timp în urmă, regizorul Martin Scorsese l-a dorit pentru The Irishman, dar de data aceasta Robert de Niro a refuzat categoric să lucreze cu el.