• Micutzu a fost implicat într-un scandal în stradă în centrul Capitalei.
  • În timpul altercației, unul dintre cei implicați l-a scuipat pe actor.
  • Între timp, a intervenit Poliția, iar actorul a fost dus la secție, ulterior fiind amendat.

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, a ajuns duminică noaptea la secția 1 de Poliție, după ce a fost implicat într-o altercație în clubul de pe Calea Victoriei în care susține show-uri de stand-up și pe care îl administrează.

Scandalul ar fi izbucnit la finalul unui spectacol. În timpul altercației, unul dintre cei implicați îl scuipă pe actor, iar un copil plânge, după cum se observă în imaginile care au fost publicate ulterior pe rețelele sociale și care arată mai multe persoane care se ceartă în stradă, cu voce ridicată, se îmbrâncesc și se lovesc.

La un moment dat, se aude cum o vitrină se sparge, iar o femeie strigă îngrozită: „Băi, copilul, băăi“.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Între timp, a intervenit Poliția, iar actorul a fost dus la secție, ulterior fiind amendat.

Reacția actorului

Micutzu a povestit că a ajuns la Poliție după ce un bărbat a agresat-o pe logodnica lui și a mers pentru a depune plângere. Actorul a explicat că l-a lovit cu pumnii pe respectivul bărbat, însă el nu a fost bătut, iar totul s-a întâmplat în timp ce mergea pe stradă și a fost înjurat.

Incidentul a fost semnalat de către o femeie care le-a spus polițiștilor că în fața unui magazin are loc un scandal. Cei implicați, printre care și Micutzu, au fost amendați cu câte 200 de lei.

Anunțul Poliției Capitalei

În noaptea de 15 /16 august 2021, în jurul orei 00.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în fața unui magazin de pe raza de competență a secției, mai multe persoane sunt implicate într-un conflict. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității. Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător. Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză.

Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart. În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe. 4 bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare“, anunță Poliția Capitalei.