• Miuccia Prada și Raf Simons au prezentat o rochie neagră cu ornamente „flappy”.
  • Modelele lui Giorgio Armani au defilat în ținute complet negre, cu sclipici sau în culori.
  • Moschino a prezentat trench-uri supradimensionat și cardigane iluzioniste.

Miuccia Prada și Raf Simons

La Milano Fashion Week, designerii Miuccia Prada și Raf Simons au dat startul show-ului de îmbrăcăminte pentru femei toamnă/iarnă 2024, numit „Instinctive Romance”, cu o rochie neagră cu ornamente de tip „flappy”. Duo-ul creativ a tăiat fustele din lână închisă pentru a dezvălui un strat de mătase albă sau colorată pe dedesubt sau în spate.

View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Emporio Armani

Modelele Emporio Armani au defilat în ținute de zi și de seară complet negre, cu sclipici sau în culori distinse. Designerul a asortat costumele cu pantaloni cu cămăși lungi, a oferit o gamă de blazere și paltoane elegante, precum și rochii moi și vaporoase, în culoarea fildeșului cu imprimeuri roz și albastre.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Moschino

Moschino a prezentat trench-uri supradimensionate, tricouri cu sloganuri vădit, cardigane iluzioniste și o varietate de piese care omagiau fondatorul casei, Franco Moschino printre acestea, un top cu steagul italian drapat artistic în pantaloni, fuste cu imprimeu de nori și rochii cu tricouri cu semnul întrebării, realizate din paiete strălucitoare.

Colecția a marcat debutul colecției sub conducerea noului director de creație al brandului,
Adrian Appiolaza.

Maison Margiela

Casa de modă de origine franceză, Maison Margiela a adus o linie de articole cu croială clară, care variază de la ținute casual la cele formale.În centrul atenției au fost țesăturile drapate cu delicatețe, cu piese care au avut inițial un aspect mai închis: topuri cu umeri ascuțiți, combinate cu pantaloni de piele strâmți.

Tonurile de maro au predominat în blazerele fără mâneci, în timp ce paltoanele supradimensionate din piele au adăugat un plus de textură.

Citește și