• Mimi, Mihaela Pantea, creator de conținut, a fost invitata lui Vlad Craioveanu în emisiunea „Ochii pe mine!”.
  • Mimi: „Ca să poți să schimbi lumea, trebuie să te schimbi mai întâi pe tine”.
  • Mimi: „Am avut o colaborare cu filmul ,,Oh, Ramona!” Mi-a schimbat foarte tare perspectivele”.

Mimi: „În ultimul timp m-am detașat puțin de zona asta de vlogging pentru că am început să creez content pe mai multe platforme. De fapt, fac asta de patru ani de zile.

Creez content pe mai multe platforme, însă, în ultimul timp, m-am și lăsat de vlog. Am pus asta pe YouTube. Ultimul meu vlog în urmă cu trei luni de zile.

Nu sunt atât de mulți vloggeri care se lasă de treaba asta. Majoritatea continuă să facă vlogging până la un punct când ating saturația sau vor să se reprofileze”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Mimi: „Atunci când am făcut milionul pe Instagram am conștientizat că am o voce”

Mimi: „Atunci când am făcut milionul pe Instagram m-am bucurat pe interior pentru că am conștientizat că în momentul ăsta am o voce, pot să spun tot ce gândesc, pot să susțin cauzele în care cred. Sunt un milion de oameni acolo care sunt dispuși să mă asculte și să îmi facă visele să devină realitate. Unul dintre cele mai mari vise ale mele, încă de când eram mica, a fost să schimb lumea”.

Mimi: „Ca să poți să schimbi lumea, trebuie să te schimbi mai întâi pe tine. Schimbându-mă pe mine în văzul tuturor, cred că pot să schimb o societate. Trebuie sa ma maturizez, trebuie sa cresc. Așa se produce evoluția. Dacă vorbesc despre ideile mele, despre lucrurile în care cred îi voi inspira și pe alții să creadă”.

Mimi, despre colaborarea cu Selly

Mimi: „Faptul că am colaborat cu Selly în urmă cu 3 ani de zile, cu el și cu frații Munteanu, m-a propulsat, m-a validat ca vlogger și m-a ajutat sa devin mult mai cunoascută”.

Mimi, despre cum se vede în 3 cuvinte: „Ambițioasă, leneșă și autentică. Brânză bună în burduf de câine, cum ar spune toți profesorii pe care i-am cunoscut”.

Mimi: „Cred ca întotdeauna fac tot posibilul să transmit un vibe pozitiv prin ceea ce postez. Când am zile mai proaste ori nu postez pe social media, ori postez în așa fel încât sa transform lucrurile rele din viața mea în lecții de viață și pentru asta”.

Mimi: „Pe mine mă inspiră foarte tare filmele, serialele, arta în general. Sunt super pasionată de tot ce înseamnă artă. Filmul meu preferat este The notebook, l-am văzut de foarte multe ori. Plâng de la început până la sfârșit. Ceea ce mă ajută pe mine să mă recreez sunt serialele. Cel mai mult la un serial m-am uitat cinci zile încontinuu”.

Mimi, despre proiectul de colaborare cu filmul „Oh, Ramona!”

Mimi: „Am avut un proiect care mi-a dat cumva universul peste cap. Respectiv, am avut o colaborare cu filmul ,,Oh, Ramona!” Mi-a schimbat foarte tare perspectivele. Am ajuns acolo, am intrat în sală și am văzut atâția oameni tineri cu o energie frumoasă care voiau să promoveze un film care, mie personal, mi-a plăcut foarte mult.

După acea ședință, am realizat că în industria filmului nu sunt doar oameni bătrâni care mă urăsc, sunt și oameni tineri, foarte mișto, care sunt dispuși sa facă filme bune și cu care rezonez și eu”.