• Producţia Universal ,,Minions: The Rise of Gru” a dominat box office-ul nord-american în weekendul de lansare.
  • Lungmetrajul a strâns venituri de 108 milioane de dolari şi se aşteaptă să atingă 127,9 milioane de dolari.
  • Filmul se întoarce la începuturile lui Gru care încearcă să se alăture unui grup de super-răufăcători, cunoscut sub numele Vicious 6.

Cel mai recent episod din seria de ,,Minions” a debutat în forţă în cinematografele nord-americane, cu încasări de 108,5 milioane de dolari, un total care ar putea ajunge la 127,9 milioane de dolari până luni şi până la sfârşitul weekendului prelungit cu ocazia Zilei Naţionale a Statelor Unite, potrivit estimărilor firmei de specialitate Exhibitor Relations, informează CNN.

Filmul „Minions: The Rise of Gru”, a cărui difuzare a fost amânată de Universal doi ani din cauza pandemiei, explorează originile personajului principal al francizei, care, de la primul episod Despicable Me” (2010) a obţinut încasări de 3,7 miliarde de dolari la box-office, potrivit site-ului de specialitate IMDB.

Lungmetrajul se întoarce la începuturile lui Gru, personajul negativ al acestei serii care, adolescent şi înconjurat de o armată de minioni, încearcă să se alăture unui grup de super-răufăcători, cunoscut sub numele Vicious 6. Un proiect care, inevitabil, va merge prost.

Acum, cinematografele se pregătesc pentru ceea ce ar putea fi unul dintre cele mai mari filme ale anului: Thor: Love and Thunder „. Cel mai recent film Marvel, în care Chris Hemsworth își reia rolul ,,God of Thunder” , ajunge în cinematografe în acest weekend.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT