• Andrea Meza și Steve Harvey vor fi gazdele.
  • 80 de delegați vor concura pentru Miss Universe 2021
  • Votul pe internet a revenit pentru al zecelea an consecutiv.

Cea de-a 70-a ediție a concursului Miss Universe aduce în Israel cele mai frumoase 80 de femei din lume. Cântăreața israeliană Noa Kirel va fi invitată la concursul de frumusețe.

Cum va arăta ediția anul acesta?

Ioana, la ediția de anul acesta, Andrea Meza din Mexic, câștigătorea anului trecut, va încorona câștigătoarea la finalul evenimentului alături de Steve Harvey, care a fost absent la ediția anterioară. Dacă vrei să vezi și tu, concursul va fi transmis pe Fox și pe Telemundo. Voturile online s-au sfârșit pentru fanii care au vrut să își voteze preferatele. În seara asta, pe lângă câștigătoarea anului o să fie desemnat cel mai bun costum național și Domnișoara Agent Secret.

Premiul Spiritul Carnavalului a fost deja desemnat reprezentatei din Bahamas – Chantel O’Brian, iar premiul pentru impactul social Chile Antoniei Figueroa.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE

Are și România o reprezentantă?

Da, o avem pe Carmina Cotfas, în vârstă de 21 de ani, din Târgu Mureș, care s-a luptat cu 25 de concurente pentru titlul țării noastre. Este studentă în anul al III-lea la Facultatea de Istorie și își dorește să devină profesor de istorie. Sincer, îi urăm succes, dar hai să îți arăt reinterpretarea costumului național pentru acest concurs.