• Timp de zeci de ani, s-a relatat că Monroe a fost găsită moartă în patul ei de către psihiatrul ei, Ralph Greenson,
  • Acesta a pronunțat decesul lui Monroe înainte ca Departamentul de Poliție din Los Angeles să fie chemat.
  • A murit în ambulanță„, a spus el. „Apoi au dus-o înapoi în casă. [Greenson] mi-a spus că a fost în ambulanță.”

Noul documentar Netflix, The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes, scoate la iveală un nou detaliu care pune la îndoială povestea îndelung acceptată a morții vedetei, scrie The Independent.

Filmul, care îmbină imagini de arhivă cu interviuri cu cei care au cunoscut-o pe vedeta Some Like It Hot, analizează circumstanțele în care a murit, în 1962, în urma unei supradoze de barbiturice, la vârsta de 36 de ani.

Timp de zeci de ani, s-a relatat că Monroe a fost găsită moartă în patul ei de către psihiatrul ei, Ralph Greenson, care a intrat pe fereastra dormitorului ei după ce menajera lui Monroe, Eunice Murray, l-a sunat în disperare, nereușind să intre să o verifice.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Monroe ar fi murit, de fapt, în ambulanță

Medicul lui Monroe, Hyman Engelberg, ar fi sosit apoi la fața locului. Acesta a pronunțat decesul lui Monroe înainte ca Departamentul de Poliție din Los Angeles să fie chemat.

Dar, potrivit proprietarului companiei de ambulanță Walter Schaefer, care este intervievat în The Unheard Tapes, Monroe era de fapt în viață când șoferul său, Ken Hunter, a sosit pentru a o duce la spitalul din Santa Monica.

Scriitorul și jurnalistul John Sherlock a fost de acord cu versiunea lui Schaefer. El a spus că Greenson, psihiatrul, i-a spus că ea era în viață și că a murit în drum spre Saint John’s Health Centre.

A murit în ambulanță„, a spus el. „Apoi au dus-o înapoi în casă. [Greenson] mi-a spus că a fost în ambulanță.”

Monroe a fost faimoasă pentru rolurile sale în personaje comice de „bombă blondă” și a fost unul dintre cele mai mari sex-simboluri ale anilor 1950 și începutul anilor 1960. Printre cele mai de succes filme ale sale se numără The Seven Year Itch (1955) Bus Stop (1956) și Some Like It Hot (1959).

Misterul lui Marilyn Monroe: The Unheard Tapes este disponibil acum pe Netflix.