• Directoarea fundației lui Meghan Markle și a prințului Harry Archewell și-a dat demisia
  • Catherine St-Laurent s-a alăturat organizației de caritate în aprilie 2020
  • Aceasta a preluat în schimb un rol pur consultativ la Archewell

Directorul fundației lui Meghan Markle și a prințului Harry Archewell și-a dat demisia după doar un an de activitate, scrie Mirror.

Catherine St-Laurent s-a alăturat organizației de caritate în aprilie 2020, însă acum nu mai este liderul acesteia și a preluat în schimb un rol pur consultativ la Archewell.

În ciuda acestui fapt, profilul ei de pe LinkedIn spune că este în continuare director executiv al organizației de caritate – și șeful de cabinet al lui Harry și Meghan.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

În momentul în care Harry și Meghan au desemnat producătorul Ben Browning, nominalizat la Premiul Academiei, pentru a conduce Archewell Productions și Archewell Audio, care se află în centrul tranzacțiilor Netflix și Spotify ale cuplului.

Înainte de a fi angajată de ducele și ducesa de Sussex, aceasta a lucrat timp de opt ani pentru societățile caritabile ale lui Bill Gates.

Ducii de Sussex, ținta scandalurilor

În ultimul timp controversele s-au ținut scai de Meghan Markle și prințul Harry.

Demisia producătoarei de la cârma fundației celor doi vine în contextul în care ducii de Sussex au au pierdut diverși membri ai personalului în timpul petrecut în Marea Britanie, inclusiv asistentul personal al lui Meghan, un ofițer superior de comunicare și secretarul lor privat.

The Times a precizat luna trecută că Meghan a fost acuzată oficial că a agresat personalul Palatului Kensington, însă a negat orice acțiune greșită și a calificat acuzațiile drept o „campanie de înfrângere”.

O anchetă a fost declanșată după ce un înalt asistent al Palatului a acuzat-o pe Ducesă de „comportament inacceptabil” față de doi asistenți personali și a subminat încrederea unui al treilea.