Motivul pentru care Quentin Tarantino nu și-a ajutat niciodată mama cu bani. „M-am jurat că nu îi dau nimic din averea mea”

Regizorul Quentin Tarantino la Oscar. Regizorul a mărturisit în cadrului podcastului „The Moment” că singurul ajutor financiar pe care i l-a oferit vreodată a fost atunci când aceasta a avut probleme cu fiscul. Sursa Foto: HEPTA
  • Quentin Tarantino și-a jurat încă din copilărie că nu-și va ajuta mama cu bani după ce va fi plătit pentru filmele sale.
  • Tarantino a luat această decizie pentru că mama sa îi ridiculiza foarte des pasiunea pentru scenaristica de film.
  • Regizorul a mărturisit în cadrului podcastului „The Moment” că singurul ajutor financiar pe care i l-a oferit vreodată a fost atunci când aceasta a avut probleme cu fiscul.
  • Quentin Tarantino: „Există consecințe dacă spui ceva greșit când îți crești copiii”.

Quentin Tarantino a dezvăluit în cadrul podcastului „The Moment” că nu a avut o copilărie prea fericită din cauza pasiunii sale pentru scenaristica de film, relatează Insider.

Mai mult, regizorul a afirmat că și-a jurat că nu-i va da niciun ban mamei sale odată ce va fi plătit pentru filmele sale, pentru că aceasta l-a ridiculizat frecvent în perioada copilăriei. Mama regizorului afirma des că nu va face carieră din scris și că ar trebui să învețe dacă vrea să ajunge departe.

„Când mă ridiculiza mi-am spus în gând că nu va vedea niciun ban de pe urma succesului meu. Mi-am jurat atunci că nu-i voi cumpăra nicio casă, nicio mașină, nimic din toate astea. Am ajutat-o doar când a avut o problemă cu fiscul, dar atât”, a mărturisit Quentin Tarantino.

„Există consecințe dacă spui ceva greșit când îți crești copiii”, a mai spus regizorul.