Mr. Beast adună 30 de milioane de vizualizări la Salina Turda. Youtuberul a petrecut o săptămână în România

Hai să facem un exercițiu de imaginație. Cum ar fi să locuiești o săptămână sub pământ? Și dacă prin „sub pământ” ne gândim la Salina Turda? Și cum ar fi ca cel mai faimos youtuber din lume să facă asta? Ei bine, Mr. Beast chiar a făcut-o!

James Stephen și-a luat echipa de filmat și a venit direct în inima Transilvaniei. Fascinat de construcție, dar și de istoria Salinei, Mr. Beast a postat un videoclip ce a depășit deja 30 de milioane de vizualizări. Scopul? Explorarea locației timp de 7 zile. Dar asta nu este tot. Fiecare zi vine cu o nouă provocare… și cu un nou youtuber invitat. Pentru început, și-a dat seama că sarea e… pe bune.

JiDion, Sam și Colby, Kai Cenat și Logan Paul, toți sunt prezenți în Salina Turda. Dar care a fost cea mai mare surpriză? IShowSpeed. Creatorul de conținut este familiarizat cu România. A luat la pas Bucureștiul, din Centrul Istoric până în Ferentari. Și te gândești, ce ar putea să facă oamenii aceștia la Salina Turda? Au descoperit toate tunelurile, au jucat fotbal și golf și s-au cățărat.

Exit mobile version