• Nepotul cântărețului, Jaafar Jackson, în vârstă de 26 de ani, a obținut rolul principal în filmul Michael, în regia lui Antoine Fuqua.
  • Jaafar îl întruchipează pe fiul meu. Este atât de minunat să îl văd că duce mai departe moștenirea Jackson de artiști și interpreți”, a declarat mama cântărețului, Katherine Jackson.
  • Graham King, producător al filmului a declarat că echipa din spatele filmului a căutat în întreaga lume un actor care să îl interpreteze pe Jackson, înainte de a se decide asupra lui Jaafar.

Rolul lui Michael Jackson va fi jucat de nepotul său, Jaafar Jackson, într-un viitor film biografic regizat de Antoine Fuqua. Filmul, intitulat pur și simplu Michael, va fi primul rol important într-un film pentru Jaafar, în vârstă de 26 de ani, care este al doilea cel mai tânăr fiu al compozitorului și membrului Jackson 5, Jermaine Jackson, fratele mai mare al lui Michael. Anunțând rolul, Jaafar s-a descris ca fiind onorat”.

Jaafar îl întruchipează pe fiul meu. Este atât de minunat să îl văd că duce mai departe moștenirea Jackson de artiști și interpreți”, a declarat mama cântărețului, Katherine Jackson.

Jackson, care a trecut de la statutul de copil vedetă în trupa familiei sale, Jackson 5, la cel de unul dintre cei mai de succes artiști solo din toate timpurile și supranumit regele muzicii pop, a murit în 2009 la vârsta de 50 de ani.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Filmul va influența probabil modul în care este descrisă viața cântărețului, inclusiv dacă va aborda sau nu vreuna dintre acuzațiile de abuz sexual asupra copiilor care au fost aduse împotriva lui Jackson atât în timpul vieții sale, cât și după moartea sa. Jackson și-a susținut întotdeauna nevinovăția, iar în 2005 a fost găsit nevinovat de molestarea copiilor.

Graham King, producător al filmului, care a produs și filmul biografic Bohemian Rhapsody, premiat cu Oscar, a declarat că echipa din spatele filmului a căutat în întreaga lume un actor care să îl interpreteze pe Jackson, înainte de a se decide asupra lui Jaafar.

L-am întâlnit pe Jaafar în urmă cu mai bine de doi ani și am fost uimit de modul în care personifică organic spiritul și personalitatea lui Michael”, a declarat King. A fost ceva atât de puternic încât, chiar și după ce am efectuat o căutare la nivel mondial, a fost clar că el este singura persoană care poate prelua acest rol.”

King îl produce pe Michael împreună cu John Branca și John McClain, co-executorii succesiunii lui Jackson. John Logan, care a scris Gladiator, The Aviator și filmele James Bond Skyfall și Spectre, se află în spatele scenariului.

Fuqua, regizorul filmului, a declarat că Michael explorează călătoria omului care a devenit Regele muzicii pop”, în timp ce studioul de producție al filmului, Lionsgate, a declarat că acesta va include cele mai emblematice interpretări ale sale, care l-au condus să devină cel mai mare artist din toate timpurile”.