• Netflix a anunțat sâmbătă că Henry Cavill va părăsi rolul său în „The Witcher”.
  • Henry Cavill este considerat favorit să preia rolul lui James Bond.
  • Vestea plecării lui Cavill vine după ce la sfârșitul lunii septembrie Netflix a anunțat că sezonul 3 al ,,The Witcher” va fi lansat în vara lui 2023.

Netflix a anunțat sâmbătă că Henry Cavill va părăsi „The Witcher” acesta urmând să fie înlocuit în sezonul 4 al seriei de un actor emblematic, potrivit The Star.

Compania americană de streaming a anunțat oficial că The Witcher, serialul bazat pe seria de romane cu același nume a autorului polonez Andrzej Sapkowski, a fost reînnoit pentru un al patrulea sezon, însă că rolul lui Geralt din Rivia va fi preluat de actorul australian Liam Hemsworth, cunoscut din filmele Hunger GamesThe Expendables 2 sau Independence Day: Resurgence.

Călătoria mea ca Geralt din Rivia a fost plină atât cu monștri cât și aventuri și, din păcate, îmi voi lăsa jos medalionul și sabia pentru Sezonul 4. Fantasticul Liam Hemsworth va prelua mantia Lupului Alb în locul meu” , a scris Cavill pe pagina sa de Instagram după ce Netflix a făcut anunțul. https://www.instagram.com/henrycavill/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b2520730-d496-4508-a8c5-20cd3d158021

Cum se întâmplă cu cele mai mărețe personaje literare, voi preda torța cu reverență pentru timpul petrecut întruchipându-l pe Geralt și sunt entuziasmat să văd interpretarea lui Liam a acestui bărbat dintre cei mai nuanțați și fascinanți” , a adăugat acesta, urându-i actorului australian să se bucure de rol.

Vestea plecării lui Cavill vine după ce la sfârșitul lunii septembrie Netflix a anunțat în cadrul său evenimentului „Tudum” pentru fanii din întreaga lume că sezonul 3 al The Witcherva fi lansat în vara lui 2023, dezvăluind totodată că miniseria spin-off Blood Origin va avea premiera pe platforma de streaming în data de 25 decembrie a acestui an. https://www.instagram.com/liamhemsworth/?utm_source=ig_embed&ig_rid=2a171665-b8c6-4e03-85e0-37c0d7b66d97

Henry Cavill, următorul James Bond

Anunțul făcut sâmbătă de Netflix a declanșat speculații că actorul britanic a renunțat la The Witcher pentru a prelua un alt rol emblematic, cel al spionului britanic James Bond, după ce Daniel Craig și-a luat rămas bun de la personaj în luna septembrie a anului trecut.

Cavill a fost considerat mereu unul dintre favoriții pentru a prelua rolul iar zvonurile doar s-au intensificat după ce unul dintre producătorii seriei de filme, Michael G. Wilson, a declarat într-un interviu acordat Deadline la începutul lunii octombrie, că următorul James Bond va fi trecut de 30 de ani.