• Dacă sunteți în căutarea unui nou thriller Netflix în care să vă înfigeți în acest weekend, atunci nu mai căutați.
  • La o săptămână de la lansarea din 19 august, „Echoes” este în top 10 în 85 de țări, iar în 25 este pe primul loc.
  • Abonații au fost puternic atrași de serial, dar după ce l-au văzut nu au fost tocmai încântați și i-au acordat o apreciere de numai 5,8/10.

Este o adevărată performanță ca, în atât de puțin timp, o nouă producție să-și facă loc atât de în față în preferințele abonaților. La o săptămână de la lansarea din 19 august, „Echoes” este în top 10 în 85 de țări, iar în 25 este pe primul loc, potrivit Rotten Tomatoes.

În România a stat în vârf cinci zile, iar acum este din nou detronat, când de „The Sandman”, când de „High Heat”.

Nota horror a acestui thriller psihologic australian este puternică. Acțiunea urmărește două surori gemene, Leni și Gina, care și-au schimbat între ele viețile încă din copilărie. „Două surori. Două vieți. Un secret”, sună motto-ul serialului.

Recomandări

ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
IRANUL ATACĂ ISRAELUL
POLITICO: URSULA ARE ȘANSE MAI MICI LA C.E.
EU VARA NU DORM..
INTERSECȚIILE PRIND CULOARE
MERITĂ COACHELLA ORI BA?

Totul culminează în viața dublă pe care o duc ca adulte, dar minciuna lor începe să iasă treptat la iveală după ce una dispare și totul se transformă în haos.

Abonații au fost puternic atrași de serial, dar după ce l-au văzut nu au fost tocmai încântați și i-au acordat o apreciere de numai 5,8/10.

Criticii de top au fost insensibili la frumusețea lui Michelle Monaghan și mai severi. „Echoes începe prin a fi atrăgător, dar devine tot mai întortocheat și nu reușește să se extragă din categoria inferioară”, a scris CNN.

Dar The Wrap a fost mai indulgent: „Începând de la jumătate, acest serial de mister cu șapte episoade devine mult mai ciudat, dar și mult mai interesant decât în prima parte”.