• Neversea 2021 s-a anulat.
  • Organizatorii festivalului au făcut anunțul într-o postare pe Facebook.
  • Organizatorii festivalului: „Având în vedere că vara este singura noastră opțiune reală pentru organizarea Neversea, alternativa este să amânăm festivalul pentru anul 2022”.

Neversea 2021 a fost anulat. Festivalul va fi organizat în 2022, spun organizatorii pe Faceebook.

„De la răsărit până la apus, vă iubim foarte mult! Cu aceste gânduri în minte vă spunem că am încercat să facem tot ce se putea face și tot ce ne-a stat în putere pentru ca acest festival să aibă loc. Din cauza timpului extrem de scurt în care ar fi trebui să ne organizăm, în contextul pandemiei, suntem nevoiți să luăm cea mai grea decizie.

Ne-am analizat foarte bine opțiunile și la un moment dat am decis să mutăm festivalul Neversea la toamnă. În final am decis că această experiență nu trebuie să fie un compromis pentru nimeni, nici pentru public, nici pentru echipa noastră, dar nici pentru artiști”, au scris organizatorii pe Facebook.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

„Având în vedere că vara este singura noastră opțiune reală pentru organizarea Neversea, alternativa este să amânăm festivalul pentru anul 2022”, au mai scris organizatorii pe pagina de Facebook.