• Organizatorii festivalului Neversea au anunțat că biletele pentru o zi la festival sunt disponibile, oferind fanilor posibilitatea de a alege ziua în care vor participa.
  • Programul pe zile a fost dezvăluit. Fanii pot vedea în ce zile vor urca pe scenă artiștii preferați din lineup-ul festivalului.
  • Festivalul Neversea 2023 se va desfășura între 6 și 9 iulie pe plaja Neversea din Constanța.

Organizatorii festivalului Neversea, care se va desfășura între 6 și 9 iulie pe o plajă din Constanța, au anunțat că biletele pentru o zi la festival sunt disponibile, oferind fanilor posibilitatea de a afla în ce zile vor urca pe scenă artiștii preferați.

În cadrul programului pe zile anunțat de organizatori, fanii pot descoperi în ce zile vor performa artiștii din lineup-ul festivalului Neversea. De asemenea, s-a anunțat oficial că biletele de tip Day Ticket, care asigură accesul în întreg perimetrul festivalului pentru ziua selectată, sunt disponibile pentru achiziționare. Cei care optează pentru Day Ticket își pot alege ziua în care doresc să participe la festival și să se bucure de experiența Neversea alături de DJ-i și artiștii preferați, anunțați pentru acea zi.

Printre artiștii care vor urca pe scena principală a festivalului în fiecare zi se numără: Lil Uzi Vert, Alok, Timmy Trumpet (6 iulie), Steve Aoki, Lil Pump, Claptone, Morten, Tujamo (7 iulie), Lost Frequencies, Don Diablo, CKay, Vini Vici (8 iulie), J Balvin, Paul Kalkbrenner, Salvatore Ganacci (9 iulie).

Recomandări

KENNEDY A VORBIT CU TRUMP
MESSI NU MAI JOACĂ ÎN MLS ALL-STAR GAME
TRUMP SCOATE COLȚII LA KAMALA
COLEGI DE APARTAMENT
CHEATLE RECUNOAȘTE EȘECUL
EPOCA ABUZURILOR PE INSTAGRAM

Pentru a afla în premieră numele artiștilor care vor urca pe scenele festivalului în fiecare zi, fanii pot urmări canalele oficiale de comunicare ale festivalului. Biletele și abonamentele de festival sunt disponibile pe site-ul oficial, iar prețurile acestora vor crește începând cu data de 6 iunie 2023. Ediția aniversară a festivalului Neversea promite ca fiecare zi să fie memorabilă, oferind spectacole ale artiștilor și DJ-ilor de top, atât din țară, cât și din străinătate, într-o combinație cu momente speciale, decoruri spectaculoase și multe alte surprize, pentru ca fiecare zi să devină o poveste completă la malul Mării Negre.

Festivalul Neversea 2023 va avea loc între 6 și 9 iulie, pe plaja Neversea din Constanța.

Citește și: