• Nicola Coughlan interpretează personajul favorit al fanilor, Penelope Featherington, în serialul „Bridgerton” de pe Netflix.
  • Actrița și-a dezvăluit teama despre faptul că a crezut că ar putea fi înlocuită în serialul de succes după ce a primit rolul.
  • Cu toate acestea, actrița a conștientizat că aceste temeri au fost nefondate.

Coughlan a crezut că ar putea fi înlocuită în serialul de succes „Bridgerton” după ce a fost distribuită. Actrița în vârstă de 35 de ani a dezvăluit într-un interviu recent pentru The New York Times că era îngrijorată în legătură cu viitorul ei în serial deoarece încă își făcea un nume la Hollywood.

Ar fi trebuit să mă gândesc: Este uimitor”, a explicat ea pentru publicație cu privire la obținerea rolului ei de debutant. „În schimb, am fost ca și cum aș fi spus: Este dubios. Nu știu despre asta”.

Coughlan, care o interpretează pe Penelope Featherington în serialul de succes al Netflix, a declarat că „a cunoscut o mulțime de actori care au fost angajați în proiecte de prestigiu și apoi concediați când studioul a cerut un nume mai mare”. Cu toate acestea, aceste temeri s-au dovedit a fi nefondate. „Mă bucur să spun că toată lumea a iubit-o la fel de mult ca și mine”, a declarat Chris Van Dusen, managerul serialului, pentru NYT.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Aceasta nu a fost prima dată când Coughlan s-a deschis în legătură cu temerile sale legate de rolul din „Bridgerton. Actrița a dezvăluit anterior în cadrul emisiunii The One Show că a crezut că va pierde rolul din cauza faptului că nu poate merge pe tocuri pe platou.

„Ellen Mirojnick, care este designerul de costume în primul sezon, a spus: Ești micuță, ești prea mică, așa că te vom pune pe tocuri”, și-a amintit Coughlan, potrivit US Weekly.

Coughlan a adăugat: „Eram îngrozită că voi fi concediată, pentru că nu-mi venea să cred că am avut noroc că am primit slujba. Am spus: Da, absolut. Dacă mi-ar fi spus: Trebuie să porți un costum de clovn uriaș, aș fi spus: Mi-ar plăcea asta, da, te rog”.

În timpul interviului acordat NYT, Coughlan a explicat și de ce este „îngrozită” pentru sezonul patru din Bridgerton, când se așteaptă ca personajul ei să fie curtat.

„Probabil că mă simt mai confortabil să fiu ciudată și amuzantă, așa că va fi o provocare uriașă pentru mine, pentru că nu este zona mea de confort”, a declarat ea pentru publicație. În ciuda provocărilor, actrița știe că vrea să continue să își consolideze succesul. „Într-un mod ciudat, simt că sunt abia la început”, a spus ea. Sezonul doi din Bridgerton are premiera pe Netflix pe 25 martie.