• Nicu Alifantis a fost invitat la emisiunea „Marius Tucă Show”
  • Alifantis: „Am făcut două cântece tot anul trecut. Unul ok, altul mai puţin ok”
  • Alifantis: „Să iei în piept jumătate de ţară ca să ajungi la Rădăuţi şi să cânţi de unul singur…”

Nicu Alifantis a fost unul dintre invitaţii de marţi, de la emisiunea „Marius Tucă Show”. Cântăreţul i-a dezvăluit lui Marius Tucă faptul că pandemia l-a afectat la nivel profesional şi nu doar din cauză că nu mai sunt concerte.

„Nu am avut starea (n.r. – să mai cânt). Ar fi trebuit să cânt zilnic sau măcar de câteva ori pe săptămână”, a declarat Alifantis. Totodată artistul s-a oprit şi din compus melodii.

„Acum să mă apuc să fac, dar pentru ce? Sigur că este o greşeală, dar crede-mă, nu am avut starea. Am făcut două cântece tot anul trecut. Unul ok, altul mai puţin ok. Şi le-am făcut de ziua Alexandrei, nepoţica mea”.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ

Într-o notă uşor amuzantă, dar şi tristă, Nicu Alifantis a povestit unul dintre puţinele concerte de anul trecut.

„Şapte sau opt am avut anul trecut, toate afară, în condiţii cam stranii. Am avut unul la Rădăuţi, unde am cântat de la balcon. Eu eram în balcon, singur cu chitările mele. Spectatorii erau într-o curte şi când s-a lăsat noaptea am avut un sentiment foarte straniu, că îmi cânt singur. Să iei în piept jumătate de ţară ca să ajungi la Rădăuţi şi să cânţi de unul singur… Să-ţi cânţi în balcon. Mă gândeam la Romeo şi Julieta. Foarte amuzant a fost”, a mai spus artistul.